Lista de produse dupa marca Bauscher

Sa stii de azi cerintele clientilor de maine, a fost leitmotivul care a creat viziunea fratilor Bauscher, in 1881.

Sub deviza “The porcelain of tomorrow –since 1881” ei au facut un pas indraznet pentru afacerile acelor vremuri, concentrandu-si productia pe vesela de portelan, pentru industria hoteliera si de catering.

Intrunind atat cerințele stringente ale industriei, cat si exigentele extrem de mari ale industriei hoteliere cu produsele sale, compania Bauscher, produce de peste 135 ani portelan profesional robust, functional, fin și de bun gust. Aceste criterii, pe langa pasiunea pentru inovatie si determinarea continua de a face ca un produs bun sa devina si mai bun, au facut ca gama de portelanuri profesionale Bauscher sa fie cel mai frecvent utilizata la nivel mondial.

Compania Bauscher se distinge prin faptul ca este in continua inovare si dezvoltare. In 1881, cand fratii August si Conrad Bauscher si-au infiintat afacerea, s-au concentrate pe ceva fara precedent: vesela profesionala. Ei doreau ca produsele pe care le-au facut sa fie robuste, functionale, durabile si frumoase. Aceste calitati au facut ca brandul Bauscher sa recunoscut prin unele dintre cele mai populare game de vesela profesionala din lume, produse intr-una dintre cele mai moderne fabrici din Europa. Certificatul ISO 14001 al sistemului de management al mediului demonstreaza angajamentul lor fata de sustenabilitate.

Un vizionar in acest domeniu, Bauscher isi pune amprenta la nivel mondial pe sectorul HORECA, dar si in spitale, camine si case de ingrijire.. Gandirea in termeni de sisteme si procese operationale si combinarea solutiilor functionale cu aspect atractiv sunt obiectivele fiecarui proiect de dezvoltare. Din nou si din nou, marca Bauscher isi prezinta expertiza in designul atat estetic, cat si functional, avand multe colectii premiate.

Bauscher este o companie responsabila din punct de vedere social. Protectia mediului, conservarea resurselor si eficienta energetica sunt valori ferm ancorate in cultura companiei. Prin urmare, ei pot garanta respectarea standardelor ridicate si a practicilor etice in fabricarea produselor. Bauscher este prima companie de portelan cu sistemele de management de mediu si de gestionarea resurselor energetice certificate in conformitate cu ISO 14001 si respectiv ISO 50001.

> Portelanul Bauscher este fabricat doar din cateva materii prime naturale si are un echilibru ecologic deosebit;

> Vesela Bauscher extrem de robusta este fabricata prin procese eficiente din punct de vedere energetic si de conservare a resurselor;

> Noile tehnologii de ardere ale portelanului reduc consumul de energie cu o treime, reducand astfel emisiile de CO2;

> Deseurile ceramice care apar in procesul de productie sunt integral reciclate;

> Compania Bauscher a primit Premiul de Eficienta Energetica in anul 2008 si Premiul Energiei al orasului Weiden 2010 pentru ambitioase economii de energie;

Compania Bauscher are piloni pe care se sprijna: personalul instruit in permanenta, procesele de productie si logistica de ultima generatie, peste 130 de ani de experienta ne ajuta sa implementam standardele inalte de calitate si servicii in toate domeniile. Echipa de vanzari Bauscher este disponibila pentru a consilia in permanenta colaboratorii si clientii, avand un obiectiv clar: cresterea gradului de satisfactie al clientilor si partenerilor sai de business care beneficiaza de un pachet complet de servicii si logistica de prima clasa:

> consultanta de specialitate, raspuns rapid

> portofoliu extins de produse, disponibilitate pe termen lung a produselor

> servicii individuale de personalizare a pieselor

> centru de decorare si logistica foarte automatizat

> capacitatea de a decora pana la 10 milioane de piese pe an  

> capacitatea de a livra pana la 40 de milioane de bucati pe an

 > gestiune flexibila si rapida a comenzilor utilizand sisteme informatice integrate 

Sunt 18 produse.

Se afiseaza 1-12 din 18