Lista de produse dupa marca Life Story France

Din prima zi de existenta, francezii de la Life Story, producatori renumiti,  cu experienta de peste 30 ani, s-au concentrat pe solutii inteligente de organizare, servicii prietenoase de ajutor și o abordare centrata pe client.

Amplasat strategic în Franța –sediul companiei si linia de productie permit livrarea cu ușurinta, pentru o clientela tot mai mare de magazine, lanturi de supermarketuri, magazine și magazine de tip discount.

Scopul lor este de a satisface clientii si partenerii prin producerea de produse elegante, la cel mai mic cost si in cel mai scurt timp, fara a afecta sanatatea si siguranta utilizatorilor.

Toate produsele lor sunt create de o echipa talentata de design, care fac minuni oferind solutii simple de stocare. Colectiile lor sunt bazate pe calitate, culoare, idei inovatoare și eleganta stocarii pentru viata de zi cu zi.

Life Story ofera solutii inovatoare de stocare pentru a isi ajuta clientii sa pastreze ordine acasa.

Stocarea, pentru Life Story, nu este doar despre cutii, ci de a ii ajuta pe cei care le folosesc produsele, sa elimine dezordinea si sa restabileasca calmul din vietile lor, pentru a trai simplu, elegant, fara griji.

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3