Pachet DeWalt: Nivela Laser DW088K Si Telemetru De Buzunar DW055PL

Pachet DeWalt: Nivela Laser DW088K Si Telemetru De Buzunar DW055PL
 1 2 3 4 5
Pachet DeWalt: Nivela Laser DW088K Si Telemetru De Buzunar DW055PL
Pret de vanzare: 951,61 lei
TVA inclus
Rata 79,30 lei / luna
Pret de lista: 1.130,51 lei

Inclusiv 4,00 lei pentru ecotaxa (nu este afectat de reduceri)

0 recenzii Scrie o recenzie
DW088K+DW055PL
14.528.762.00003
Ultimele produse in stoc

Pachet DeWalt: Nivela Laser DW088K Si Telemetru De Buzunar DW055PL

Cu nivela si telemetrul de la DeWalt masuratorile sunt mult mai simple! Profita acum! 

Pachet DeWalt: Nivela Laser DW088K Si Telemetru De Buzunar DW055PL - Descriere

Pachet DeWalt: Nivela Laser DW088K Si Telemetru De Buzunar DW055PL

Pachetul de la DeWalt este format din:

1. Nivela Laser Linie In Cruce DeWalt DW088K

Nivela Laser Linie In Cruce DeWalt DW088K face parte din categoria instrumentelor de masura. Acest model de nivela este prevazut cu carcasa de protectie cu cauciuc si sticla groasa ce ajuta la mentinerea calibrarii in conditiile dificile de pe santier.

Caracteristici: 

 • Nivela laser in cruce cu autonivelare cu o precizie de +/0.3 mm/m;
 • Autonivelarea se face automat pe planuri inclinate de pana la 4 grade in cateva secunde;
 • Operare cu 2 butoane si cu un indicator nivel de incarcare al bateriei pentru o manevrare usoara;
 • Carcasa prevazuta cu carlig magnetic pivotant pentru fixarea pe suprafetele metalice;
 • Carcasa cu protectie de cauciuc si sticla groasa ajuta la mentinerea calibrarii in conditiile dificile de pe santier;
 • Autonomie de peste 20 de ore datorita celor 3 baterii tip AA incluse;
 • Cutia protejeaza unitatea si ajuta la mentinerea calibrarii pe parcursul depozitarii;
 • Clasa Laser: 2, sub 1mW;
 • Numar De Fascicule: 2;
 • Sistem Prindere: 1/4";
 • Distanta Vizibilitate In Interior: 15 m (pana la 50m cu detector);
 • Precizia De Nivelare: +/- 0,3 mm/m;
 • Directia Fasciculelor: vertical / orizontal;
 • Tip Produs: Nivela laser;
 • Tip Utilizare:Profesional;
 • Valori Masurate: Unghiuri;
 • Greutate: 0,5 Kg.

Set de livrare:

 • 3 baterii AA alkaline;
 • Suport pentru montare laser pe perete;
 • Valiza de transport si depozitare.

2. Telemetru de Buzunar LASER DeWalt DW055PL 16 m

Telemetrul de buzunar cu laser DeWalt DW055PL are raza de actiune de pana la 16m cu o abatere de maxim +/- 6 mm la 10 m, rezultand o precizie +/- 6mm @ 10m. Telementru ce beneficiaza de o utilizare compacta, se potriveste usor in buzunar si permite o prindere sigura datorita carcasei din bi-material cauciucat. Telemetrul dispune de o baterie Li-Ion Incorporata de 3,7 V, pentru durate de functionare mai lungi, fara schimbarea bateriilor (~ 1000 de masuratori cand este complet incarcata).Afisajul este negru cu text alb, pentru o mai buna vizibilitate in conditii de iluminare deficitare. Telemetrul Laser este ideal pentru sarcini simple de masurare cu masurare cu un singur clic. Incarcarea telemetrului se realizeaza prin USB, de la complet gol pana la incarcat complet, doar in 2,5 ore. Telemetrul DeWalt dispune de functii optime pentru utilizatorul final, cum ar fi: masurarea lungimii, in metri, centimetri, picioare si inci, Masuratoare continua, similar ca atunci cand tragem ruleta clasica pana ajungem al distanta dorita si de oprire automata dupa 90 de secunde.

Caracteristici:

 • Distanta masurare: 16 m;
 • Alimentare cu acumulatori Li-Ion pri USB.
 • Precizie: +/- 6mm @ 10m;
 • Tip Produs: Telemetru;
 • Tip Utilizare: Rezidential;
 • Valori Masurate: Distante/lungimi;
 • Greutate: 0.127 Kg.

Echipare Standard:

 • Cablu USB de incarcare;
 • Aparatul de masurat.

Pachet DeWalt: Nivela Laser DW088K Si Telemetru De Buzunar DW055PL - Detalii

DeWALT
14.528.762.00003

Date tehnice

Tip produs
Set
Tip utilizare
Profesional
Utilizat pentru
Masuratori

Termene de garantie standard

 • Persoana fizica: 2 ani garantie
 • Persoana juritica: 1 an garantie

Conditii de garantie standard

Drepturile consumatorului sunt prevazute de O.G. nr 21/1992. privind protectia consumatorilor cu modificarile si completarile ulterioare si L.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, modificata si completata, si nu sunt afectate prin garantia oferita.

Persoana care aduce aparatul si prezinta actele de propietate (certificat de garantie in original si copie factura sau bon fiscal) este considerata imputernicita sa reprezinte propietarul in relatia cu distribuitorul (vanzatorul) autorizat.

Produsele care fac obiectul garantiei sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare, au fost testate si indeplinesc cerintele standardelor europene aplicabile.

Perioada de garantie, acordata de fabricant, decurge de la data achizitionarii aparatului. Inainte de utilizarea aparatului recomandam citirea manualului de utilizare.

ATENTIE! Piesele de schimb inlocuite la aparat beneficiaza de garantie numai in cazul in care acestea au fost montate intr-un centru autorizat de intretinere si reparatii.

In cadrul termenului de garantie, distribuitorul autorizat suporta toate costurile privind repararea sau inlocuirea pieselor de schimb defecte din cauza viciilor de fabricatie. Pentru lucrarile de reparatie executate se acorda garantie. Consumabilele si piesele supuse uzurii normale nu beneficiaza de garantie (furtune, curele, perii colectoare, lanturi, cutite, lance, pistol, cap prindere, lama, mandrina, role ghidaj, cablu alimentare, intinzator lant, bujii, filtre aer si benzina, roti, sistemul demaror, sistem de amortizare) care intra in componenta aparatului, cu exceptia cazului in care acestea prezinta vicii ascunse.

ATENTIE! Toate generatoarele vin fara ulei. Inainte de prima utilizare trebuie alimentate cu ulei conform specificatiilor din manualul de utilizare. Pentru generatoarele Stanley este recomandata utilizarea benzinei cu cifra octanica 98. Este interzis a se utiliza generatoarele pentru invertoare sau aparate de sudura.

Defectele acoperite de garantie vor fi remediate prin reparare gratuita sau prin inlocuire (dupa caz) conform legislatiei in vigoare.

In cazul termenului de garantie repararea sau inlocuirea produsului se va face intr-o perioada de cel mult 15 zile calendaristice de la data prezentarii aparatului la unitatea de service autorizata.

Durata medie de utilizare este de cinci (5) ani, in conditile unei exploatari normale conform specificatiilor din manualul de utilizare. Dupa expirarea termenului de garantie propietarul beneficiaza contra cost, de service post-garantie (cu piese de schimb, accesorii si consumabile originale).

Pentru interventiile in cadrul termenului de garantie va rugam sa va adresati centrului de service sau vanzatorului autorizat.

La fiecare interventie, unitatea de service este obligata sa completeze detaliile reparatiei efectuate. La solicitarea unei reparatii in cadrul TG cumparatorul are obligatia de a prezenta aparatul complet cu toate piesele si accesoriile din dotare (discuri, aparatori etc.).

Nu sunt acoperite de garantie piesele sparte, rupte, fisurate sau alte defecte fizice datorate utilizarii incorecte sau fortarii produsului.


Pentru produsele de uz gospodaresc (Bricolaj)

PIERDEREA GARANTIEl (aceasta categorie nu este destinata uzului profesional, prestari servicii sau lucrari catre terti).

 1. Neprezentarea certificatului de garantie, stampilat si cu rubricile completate (tip, serie, factura, data vanzare, nume client), atunci cand se solicita o reparatie in garantie.
 2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere, precizate in instructiunile ce insotesc produsul la livrare (unde este cazul).
 3. Constatarea de catre specialisti autorizati, a faptului ca defectul reclamat se datoreaza utilizatorului. Produsul prezinta defectiuni cauzate de necunoastere, omitere, neglijenta sau accident.
 4. Incredintarea produsului spre utilizare persoanelor minore sau persoanelor care nu au fost instruite cu privire la modul de functionare, utilizare si manipulare a aparatului.
 5. Incredintarea sau desfacerea aparatului sau orice interventie pentru aducerea la conformitate facuta de alte persoane neautorizate sau firme neautorizate.
 6. Utilizarea aparatului in alte scopuri decat cele pentru care a fost proiectat si fabricat sau folosirea acestuia in alt domeniu decat cel inscris in prezentul certificat de garantie. Deteriorari sau modificari care afecteaza modul de functionare al aparatului, performanta sau durabilitatea sa.
 7. Utilizarea unor accesorii incompatibile sau necorespunzatoare (ex. disc cu pastila sparta sau lipsa, perii sarma dezechilibrate, discuri folosite la alte polizoare) cu produsul si care influenteaza modul de functionare, performantele si durabilitatea sa.
 8. Uzura normala, accesoriile si consumabilele nu fac obiectul garantiei.
 9. Seria aparatului nu este lizibila sau nu corespunde cu datele din certificatul de garantie.
 10. Deteriorarea rotorului si a statorului cauzat de suprasarcina, sau afectarea ventilarii corecte, constand in colorarea uniforma a colectorului.
 11. Deteriorarea rotorului si a statorului, constand in topirea izolatiei, cauzata de incalzire excesiva prelungita sau scurt circuit intre bobine.
 12. Deteriorari din cauza patrunderii in interiorul produsului a unor corpuri straine-nisip. capse, pietre, lemne etc.
 13. Ax antrenare, rupt sau deteriorat, rulment oscilant, din cauza de soc mecanic sau sarcina brusca sau utilizare excesiva timp indelungat (spart excesiv beton cu rotopercuntante).
 14. Interupator spart sau intepenit din cauza unui soc mecanic sau depuneri de praf sau apasare excesiva.
 15. Utilizarea echipamentelor cu ulei insuficient sau necorespunzator care duce la griparea pieselor.

Reparatii efectuate de tehnicieni specializati si numai cu piese originale

* Acest serviciu nu se aplica pentru gama de compresoare (24/50/100/200/270/500L), generatoare, MAI compactor, freze de zapada si placi compactoare.

Aceste produse se aduc la vanzator sau service (pentru cei din Bucuresti) de catre clientul final.


Certificate garantie Keter

 1. Obligatia clientului este de a verifica coletul (stare ambalaj, inventarierea pieselor conform listei prezentate in manual utilizare produs) inainte de a incepe montajul produsului.
  ATENTIE! Produsul montat nu se poate returna. In cazul in care clientul constata lipsa / neconformitatea unei piese, ulterior montarii, acesta se poate adresa magazinului pentru inlocuirea piesei respective. Nu distrugeti ambalajul, returnarea produsului se poate face doar in ambalajul original.
  !!ATENTIE: Clientul are obligatia ca in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului sa anunte orice defect /neconformitate a produsului via e-mail la adresele specificate mai jos. Vanzatorul are obligatia de a face toate demersurile in vederea solutionarii eventualelor reclamatii in termen de 15 zile de la data primirii reclamatiei (in functie de disponibilitatea pieselor necesare la producator). Daca reclamatia nu este solutionata in termenul agreat (lipsa pieselor de schimb in stocul vanzatorului si/sau lipsa la producator), clientul poate returna produsul, dar numai in conditiile in care produsul fost achizitionat si receptionat.
 2. Montajul poate fi realizat de catre client urmand toti pasii din manualul de utilizare / instructiuni montaj inclus. In cazul montarii incorecte ca urmare a nerespectarii instructiunilor de montaj din manual, produsul nu mai face obiectul garantiei.
  !!ATENTIE: In cazul casutelor montajul se face doar pe o suprafata plana si fixa (ex: fundatie, beton, asfalt, sapa, dale din piatra).
  In cazul in care, inainte sau la montaj, se constata ca o piesa este defecta sau este lipsa, va rugam sa luati legatura cu Departamentul de Relatii Clientii al vanzatorului.
 3. Garantia nu acopera:
  • - zgarieturile / fisurile, decolorarea, ruginirea sau alte defectiuni aparute ca rezultat al utilizarii necorespunzatoare si al uzurii aparute in timpul exploatarii produsului sau modificarii / deplasarii acestuia
  • - defectiuni cauzate de conditii meteorologice nefavorabile (grindina, furtuni, inundatii, incendii, vant puternic etc)
  • - daune intentionate sau accidentale

Mobilierul de gradina beneficiaza de garantie doar daca s-au respectat toate conditiile de folosire: montarea conform instructiunilor din manual, utilizarea corespunzatoare pe o suprafata plana, greutatea maxima admisa / persoana 110kg, neutilizarea si protectia produsului la temperaturi < -5° C.

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Consimțământ pentru cookie-uri