Pasabahce: Vase Termorezistente, Pahare, Boluri, Carafe | Yalco

Brandul Pasabahce, parte a Grupului SISECAM, exista pe piata de sticlarie din 1935 ca raspuns la viziunea Atatürk-primul presedinte al Turciei, pentru crearea si dezvoltarea industriei de sticla in Turcia.

Grupul SISECAM a investit si a produs toata baza produselor din sticla din sectorul aferent, folosind  inca de la inceput tehnologii de ultima ora si lucrand in mod activ in cercetare si dezvoltarea industriei.

Inca de la inceput, pe langa acoperirea cererii interne in permanenta crestere, Pasabahce a adoptat o strategie de dezvoltare bazata pe export, intrand intr-o noua etapa de crestere rapida, in care noi capacitati si noi fabrici au fost lansate pentru fabricarea sticlei cu rezistenta termica. Compania s-a orientat catre pietele dezvoltate din acest sector, in special in Europa, unde productia si consumul erau la un nivel avansat si a accelerat utilizarea de tehnologii avansate pentru a satisface nevoile de calitate ridicata si productivitate ale pietelor. Astazi, Pasabahçe exporta la un total de 140 de tari si a stabilit 5 fabrici de productie, in 3 tari diferite. Este cel mai mare producator de sticla din Turcia, dar  ocupa locul doi ca cel mai mare producator in Europa si locul 3 la nivel mondial, atat pentru uz casnic, dar si pentru industria HORECA.

Ce spun Clientii

"Recomand! Calitate foarte buna."

star star star star star Doru

"Produse foarte bune"

star star star star star Loredana

"Recomand!"

star star star star star Dan

"Sunt foarte incantata de toate produsele cumparate, atat de calitatea lor cat si de livrare. Recomand cu caldura."

star star star star star Mariana

"Promptitudine!!!"

star star star star star Constanta

"Foarte multumit, super ok."

star star star star star Petrisor

"Sunt foarte multumita de calitatea produselor!"

star star star star star Maria

"Pret foarte bun, calitate, sotie incantata. Multumesc."

star star star star star Tudorel

"Calitate exceptionala, urmeaza sa mai comand."

star star star star star Carmen