Purificator aer Soehnle Airfresh Clean Connect 500

Purificator aer Soehnle Airfresh Clean Connect 500

0 recenzii Scrie o recenzie

Purificator aer Soehnle Airfresh Clean Connect 500  

1.440,61 RON
cu TVA

Inclusiv 1,19 RON pentru ecotaxa

Cantitate

Purificator aer Soehnle Airfresh Clean Connect 500  

Purificatorul de aer este un aparat modern, cu scopul principal de a filtra aerul dintr-o incapere.

Purificatorul de aer Airfresh Clean Connect 500 va permite sa controlati eficient calitatea aerului, datorita tehnologiei Bluetooth. Daca purificatorul de aer este conectat la aplicatia Soehnle Connect, nu numai ca veti primi informatii despre calitatea aerului, ci veti putea controla dispozitivul direct din aplicatie. De asemenea, aplicatia permite ca mai multe dispozitive sa fie controlate de catre diferiti utilizatori. Aplicatia Soehnle Connect este compatibila cu smartphone Android 6.0, iOS 10, Bluetooth 4.0.

Filtrul sau eficient HEPA si carbon activ elimina pana la 99.5 % din toate particulele nedorite, alergeni sau mirosuri neplacute din aer.  Germenii suplimentari ramasi sunt eliminati datorita unei lumini ultraviolete conectabile UVC. Aerul purificat este readus in camera uniform si linistitor, astfel incat purificatorul poate fi utilizat chiar si in dormitor.

Cu un flux de aer de 300 m³ / h, dispozitivul Airfresh Clean Connect 500 purifica aerul unei incaperi mari de pana la 55 m², mai mult de cinci ori intr-o ora. Calitatea aerului este intotdeauna monitorizata cu senzorul PM 2.5 integrat si este afisata pe afisajul prevazut cu LED albastru. In plus, afisajul LED foloseste diferite culori pentru a semnaliza nivelul actual de poluare.

Putrificatorul  Airfresh Clean Connect 500 ajusteaza automat viteza ventilatorului in raport cu nivelul calitatii aerului din camera. Viteza ventilatorului poate fi setata manual, in patru trepte diferite. Acest lucru va asigura ca veti obtine intotdeauna cea mai buna calitate posibia a aerului. De asemenea puteti seta timpul de functionare intre 2, 4 si 8 ore, folosind functia cronometru. Pentru un somn linistit, in timpul noptii purificatorul de aer poate functiona fara lumina . Purificatorul este prevazut cu o functie de schimbare a filtrului atunci cand este necesar, pentru un aer curat si sanatos, in mod constant.

Detalii produs

Dimensiuni: 31.7 x 59.2 cm

Soehnle
12.106.516.00013

Fisa tehnica

Culoare
Alb
Trepte viteza
4
Tip produs
Purificator aer
Flux de aer
300 m³/h
Tip filtru
Pre filtru + HEPA + carbon
Suprafata acoperita (m2)
55 m²
Bluetooth
Da
Afisaj
LED

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie