Carafa RCR Adagio 1.2 L

  • Carafa RCR Adagio 1.2 L

Carafa RCR Adagio 1.2 L

1 recenzie Scrie o recenzie

Carafa RCR Adagio 1.2 L

45,90 lei
97,52 lei
-52%
cu TVA
Cantitate

Carafa RCR Adagio 1.2 L

Carafal RCR Adagio are capacitatea de 1.2 L si inaltimea de 175 mm.

Linia de produse Adagio, din colectia RCR Style, se caracterizeaza prin forme elegante si aerodinamice, perfecte pentru ocazii rafinate.

 Colectia de pahare RCR STYLE, cu toate liniile sale, este creata special pentru mesele festive de acasa, carora le adauga o nota de distinctie.

De asemenea, sunt recomandarea ideala pentru un cadou sofisticat, pentru nunti, aniversari, casa noua etc.

Colectia de pahare RCR STYLE se defineste prin linii si design tradițional și elegant, decorate cu taieturi si finisaje realizate manual.

Liniile de pahare din colectia RCR STYLE sunt destinate  consumatorului  exigent care cauta placerea  in  eleganta de fiecare zi.

Produsele colectiei RCR STYLEsunt realizate din LUXION®, material patentat pe plan international - absolut inovator, transparent, stralucitor si durabil, obtinut in urma unui amestec special de cea mai pura materie prima, avand un indice de refractie de 1.5425, fiind foarte apropiat de cel al cristalului: 1.545.

Sticla cristalina reprezinta o inovatie a industriei cristalului, prin care se ofera, iubitorilor de frumos, produse cu preturi accesibile,dar  de calitate si  eleganta asemanatoare cristalului,

Paharele colectiei RCR STYLE sunt stralucitoare, au o transparenta de 100% si prezinta siguranta in contact cu lichidele, fara a schimba culoarea sau mirosul acestora.

    

 

RCR
12.107.504.00000

Fisa tehnica

Colectia
Adagio
Material
Sticla cristalina
Tip produs
Carafa
Capacitate (L)
1.1 - 1.5
Toarta
Da
Capac
Nu
Stil imprimare
Fara imprimare

Referinte specifice

Recenzii

Nota 
Luciana P
07-05-2020

5/5

5/5

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie