Decantor RCR Adagio 750 ml

Decantor RCR Adagio 750 ml

0 recenzii Scrie o recenzie

Decantor RCR Adagio 750 ml

65,06 RON
138,69 RON
-53%
cu TVA
Cantitate

Decantor RCR Adagio 750 ml

Decantorul RCR Adagio are capacitatea de 750 ml si inaltimea de 189 mm.

Linia de produse Adagio, din colectia RCR Style, se caracterizeaza prin forme elegante si aerodinamice, perfecte pentru ocazii rafinate.

Colectia de produse RCR STYLE, cu toate liniile sale, este creata special pentru mesele festive de acasa, carora le adauga o nota de distinctie.

De asemenea, sunt recomandarea ideala pentru un cadou sofisticat, pentru nunti, aniversari, casa noua etc.

Colectia de produse RCR STYLE se defineste prin linii si design tradițional și elegant, decorate cu taieturi si finisaje realizate manual.

Liniile de produse din colectia RCR STYLE sunt destinate  consumatorului  exigent care cauta placerea  in  eleganta de fiecare zi.

Produsele colectiei RCR STYLEsunt realizate din LUXION®, material patentat pe plan international - absolut inovator, transparent, stralucitor si durabil, obtinut in urma unui amestec special de cea mai pura materie prima, avand un indice de refractie de 1.5425, fiind foarte apropiat de cel al cristalului: 1.545.

Sticla cristalina reprezinta o inovatie a industriei cristalului, prin care se ofera, iubitorilor de frumos, produse cu preturi accesibile,dar  de calitate si  eleganta asemanatoare cristalului,

Paharele colectiei RCR STYLE sunt stralucitoare, au o transparenta de 100% si prezinta siguranta in contact cu lichidele, fara a schimba culoarea sau mirosul acestora.

    

 

RCR
12.107.504.00002

Fisa tehnica

Colectia
Adagio
Material
Sticla cristalina
Tip produs
Decanter
Capacitate (L)
0.51 - 1
Toarta
Nu
Capac
Da
Stil imprimare
Fara imprimare

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie