Casuta de gradina Keter Oakland 7513 Kit Extensie

Casuta de gradina Keter Oakland 7513 Kit Extensie
 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Casuta de gradina Keter Oakland 7513 Kit Extensie
Pret de vanzare: 10.566,66 lei
cu TVA
Rata 880,56 lei / luna
0 recenzii Scrie o recenzie
252534
13.516.752.00109
In curs de aprovizionare

Casuta de gradina Keter Oakland 7513 Kit Extensie

CantitateCredit module tbi bank 3.3.5

557.82 Lei x 24 rate

Casuta de gradina Keter Oakland 7513 Kit Extensie - Descriere

Casuta de gradina Keter Oakland 7513 Kit Extensie cu design modern, dimensiuni generoase si structura solida din otel armat este optiunea ideala pentru depozitarea uneltelor de lucru si gradinarit, precum si a uneltelor de bricolaj, obiectelor din gospodarie, scarilor, masinii de tuns iarba, motosapelor sau motocoaselor de gradina, gratarului, bicicletelor, mobilierului de gradina, ghivecelor si jardinierelor, pernelor si accesoriilor pentru piscina, echipamentelor sportive, ATV sau a jucariilor.

Noul model inovator de casuta de gradina Keter Oakland 7513 va ofera cea mai mare rezistenta si durabilitate, precum si o serie de avantaje recunoscute ale intregii colectii Oakland si ale materialului DUOTECH™, astfel incat puteti utiliza casuta de gradina cu interior generos atat pentru depozitarea obiectelor din gospodarie, instalarea dulapurilor si rafturilor pentru unelte, cat si ca atelier de lucru sau spatiu amenajat special pentru relaxare.

Setul Oakland Kit Extensie este compatibil cu baza magaziei de scule Keter Oakland 759 si va ofera posibilitatea de a extinde spatiul de depozitare pentru o varietate de echipamente si accesorii de gradina.

Casuta depozitare gradina Keter Oakland 7513 este dotata cu usi duble cu balamale de metal si o deschidere de 138.8 cm, precum si inaltimea de 181 cm ce permit accesul facil pentru depozitarea echipamentelor cu gabarit mare, utilaje agricole, ATV, masina de tuns iarba, mobilier de gradina sau diverse lucruri necesare pe langa orice gospodarie. De asemenea, usile magaziei de unelte Keter Oakland 7513 pot fi blocate cu un zavor metalic solid, care poate fi, de asemenea, securizat cu un lacat ( lacatul nu este inclus ), astfel incat puteti asigura obiectele depozitate in interior.
Magazia de gradina include doua ferestre fixe cu design Victorian de 64/67 cm, in timp ce acoperisul este prevazut cu luminator care asigura patrunderea luminii naturale. De asemenea, sopronul de gradina dispune de un panou de ventilatie incorporat in tavan care asigura circulatia aerului pentru a proteja obiectele depozitate de umiditate si mentine interiorul casutei uscat si ventilat, indiferent de sezon, astfel incat te vei bucura de un sopron de gradina aerisit, fara urma de mucegai.Avand o constructie solida, acoperisul robust al casutei de gradina Keter este rezistent la conditiile meteorologice si poate sustine o cantitate de zapada de pana la 100 kg/m².Podeaua durabila are rolul de a proteja interiorul impotriva factorilor atmosferici si a rozatoarelor si va rezista usor la greutatea obiectelor depozitate de pana la 150 de kg/m², protejandu-le de noroi si ploaie.Sopron de exterior Keter Oakland 7513 este realizat din DUOTECH™, material de ultima generatie, cu aspect rustic, un compozit avansat care ofera frumusetea naturala a unui finisaj real din lemn si o textura granulata foarte fina, in timp ce va salveaza dificultatile de acoperiri si reparatii.

DUOTECH™ este un material proiectat special pentru a construi casute de gradina, fiind rezistent la caldura, umiditate, frig, zapada si raze UV, fara sa fie afectate apectul, functionalitatea si intretinerea. Panourile DUOTECH ™ au un aspect natural, fiind gata de asamblat imediat dupa ce le despachetati, nefiind nevoie sa le vopsiti. De asemenea, materialul se poate gauri si se pot instala diverse polite.

Una din cele mai bune caracteristici ale materialului DUOTECH™ este faptul ca nu necesita intretinere, nu trebuie sa aplicati tratament impotriva ruginei. De asemenea, materialul DUOTECH™ are proprietatea de a putea putea fi vopsit cu vospea lavabila, astfel incat puteti personaliza casuta, obtinand aspectul pe care il doriti, in functie de preferintele individuale.Casuta de gradina are pereti dubli si structura din otel armat, care ofera rezistenta si durabilitate, iar canelurile permit asamblarea cu usurinta a panourilor componente.
Caracteristici:

 • se poate vopsi;
 • are structura din otel armat;
 • este dotata cu usi duble, permitand un acces mai usor la obiectele depozitate;
 • este prevazuta cu luminator in tavan;
 • materialul se poate gauri si se pot instala diverse polite;
 • usa este prevazuta cu maner;
 • are pereti dubli, rezistenti, sustinuti cu balamale de metal;
 • podeaua rezistenta protejeaza interiorul impotriva umiditatii, zapezii si rozatoarelor;
 • nu permite obiectelor depozitate sa atinga solul, mentinandu-le curate si uscate;
 • panoul de ventilatie incorporat permite circulatia aerului si asigura protectie impotriva apei si umiditatii;
 • acoperisul poate sutine pana la 100 kg zapada/m²;
 • podeaua poate sustine pana la 150 kg/m²;
 • nu necesita mentenanta;
 • are interior generos;
 • asamablare usoara.


Caracteristici suplimentare:

 • dotata cu luminator in tavan ce permite patrunderea luminii naturale;
 • cadru de rezistenta din otel armat in acoperis;
 • placi pretaiate cu sistem de imbinare;
 • zavor metalic solid, care poate fi securizat cu un lacat [ lacatul nu este inclus ];
 • ferestre mari pe lateral si fereste la usi.
Casuta gradina Keter Oakland poate fi amplasata in gradina casei, oriunde este necesara organizarea spatiului destinat pentru depozitarea obiectelor din gospodarie.

Casutele de gradina fabricate de Keter sunt ecologice si sunt realizate in mare parte din materiale reciclate.

Produsul se poate asambla in ‎5.5 – 6.5 ore. Montajul casutei nu este inclus in pret.

Dimensiunile produsului [cm]: 229 x 242 x 412.8 


Dimensiunile ambalajului [cm]:

Casuta Oakland 759: 227 x 132 x 43 

Kit Extensie: 227 x 132 x 17.5 


Masa neta [kg]: 218.00

Masa ambalaj [kg]: 228

Casuta de gradina Keter Oakland 7513 Kit Extensie - Detalii

Keter
13.516.752.00109

Date tehnice

Colectia
Oakland
Material
Duotech
Culoare
Gri
Tip produs
Extensie Casuta gradina
Usa dubla
Da
Sistem de inchidere
Da
Luminator
Da
Ferestre
Da
Ventilatie
Da
Suprafata interioara
9,5 m²
Greutate
218.00 kg

Termene de garantie standard

 • Persoana fizica: 2 ani garantie
 • Persoana juritica: 1 an garantie

Conditii de garantie standard

Drepturile consumatorului sunt prevazute de O.G. nr 21/1992. privind protectia consumatorilor cu modificarile si completarile ulterioare si L.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, modificata si completata, si nu sunt afectate prin garantia oferita.

Persoana care aduce aparatul si prezinta actele de propietate (certificat de garantie in original si copie factura sau bon fiscal) este considerata imputernicita sa reprezinte propietarul in relatia cu distribuitorul (vanzatorul) autorizat.

Produsele care fac obiectul garantiei sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare, au fost testate si indeplinesc cerintele standardelor europene aplicabile.

Perioada de garantie, acordata de fabricant, decurge de la data achizitionarii aparatului. Inainte de utilizarea aparatului recomandam citirea manualului de utilizare.

ATENTIE! Piesele de schimb inlocuite la aparat beneficiaza de garantie numai in cazul in care acestea au fost montate intr-un centru autorizat de intretinere si reparatii.

In cadrul termenului de garantie, distribuitorul autorizat suporta toate costurile privind repararea sau inlocuirea pieselor de schimb defecte din cauza viciilor de fabricatie. Pentru lucrarile de reparatie executate se acorda garantie. Consumabilele si piesele supuse uzurii normale nu beneficiaza de garantie (furtune, curele, perii colectoare, lanturi, cutite, lance, pistol, cap prindere, lama, mandrina, role ghidaj, cablu alimentare, intinzator lant, bujii, filtre aer si benzina, roti, sistemul demaror, sistem de amortizare) care intra in componenta aparatului, cu exceptia cazului in care acestea prezinta vicii ascunse.

ATENTIE! Toate generatoarele vin fara ulei. Inainte de prima utilizare trebuie alimentate cu ulei conform specificatiilor din manualul de utilizare. Pentru generatoarele Stanley este recomandata utilizarea benzinei cu cifra octanica 98. Este interzis a se utiliza generatoarele pentru invertoare sau aparate de sudura.

Defectele acoperite de garantie vor fi remediate prin reparare gratuita sau prin inlocuire (dupa caz) conform legislatiei in vigoare.

In cazul termenului de garantie repararea sau inlocuirea produsului se va face intr-o perioada de cel mult 15 zile calendaristice de la data prezentarii aparatului la unitatea de service autorizata.

Durata medie de utilizare este de cinci (5) ani, in conditile unei exploatari normale conform specificatiilor din manualul de utilizare. Dupa expirarea termenului de garantie propietarul beneficiaza contra cost, de service post-garantie (cu piese de schimb, accesorii si consumabile originale).

Pentru interventiile in cadrul termenului de garantie va rugam sa va adresati centrului de service sau vanzatorului autorizat.

La fiecare interventie, unitatea de service este obligata sa completeze detaliile reparatiei efectuate. La solicitarea unei reparatii in cadrul TG cumparatorul are obligatia de a prezenta aparatul complet cu toate piesele si accesoriile din dotare (discuri, aparatori etc.).

Nu sunt acoperite de garantie piesele sparte, rupte, fisurate sau alte defecte fizice datorate utilizarii incorecte sau fortarii produsului.


Pentru produsele de uz gospodaresc (Bricolaj)

PIERDEREA GARANTIEl (aceasta categorie nu este destinata uzului profesional, prestari servicii sau lucrari catre terti).

 1. Neprezentarea certificatului de garantie, stampilat si cu rubricile completate (tip, serie, factura, data vanzare, nume client), atunci cand se solicita o reparatie in garantie.
 2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere, precizate in instructiunile ce insotesc produsul la livrare (unde este cazul).
 3. Constatarea de catre specialisti autorizati, a faptului ca defectul reclamat se datoreaza utilizatorului. Produsul prezinta defectiuni cauzate de necunoastere, omitere, neglijenta sau accident.
 4. Incredintarea produsului spre utilizare persoanelor minore sau persoanelor care nu au fost instruite cu privire la modul de functionare, utilizare si manipulare a aparatului.
 5. Incredintarea sau desfacerea aparatului sau orice interventie pentru aducerea la conformitate facuta de alte persoane neautorizate sau firme neautorizate.
 6. Utilizarea aparatului in alte scopuri decat cele pentru care a fost proiectat si fabricat sau folosirea acestuia in alt domeniu decat cel inscris in prezentul certificat de garantie. Deteriorari sau modificari care afecteaza modul de functionare al aparatului, performanta sau durabilitatea sa.
 7. Utilizarea unor accesorii incompatibile sau necorespunzatoare (ex. disc cu pastila sparta sau lipsa, perii sarma dezechilibrate, discuri folosite la alte polizoare) cu produsul si care influenteaza modul de functionare, performantele si durabilitatea sa.
 8. Uzura normala, accesoriile si consumabilele nu fac obiectul garantiei.
 9. Seria aparatului nu este lizibila sau nu corespunde cu datele din certificatul de garantie.
 10. Deteriorarea rotorului si a statorului cauzat de suprasarcina, sau afectarea ventilarii corecte, constand in colorarea uniforma a colectorului.
 11. Deteriorarea rotorului si a statorului, constand in topirea izolatiei, cauzata de incalzire excesiva prelungita sau scurt circuit intre bobine.
 12. Deteriorari din cauza patrunderii in interiorul produsului a unor corpuri straine-nisip. capse, pietre, lemne etc.
 13. Ax antrenare, rupt sau deteriorat, rulment oscilant, din cauza de soc mecanic sau sarcina brusca sau utilizare excesiva timp indelungat (spart excesiv beton cu rotopercuntante).
 14. Interupator spart sau intepenit din cauza unui soc mecanic sau depuneri de praf sau apasare excesiva.
 15. Utilizarea echipamentelor cu ulei insuficient sau necorespunzator care duce la griparea pieselor.

Reparatii efectuate de tehnicieni specializati si numai cu piese originale

* Acest serviciu nu se aplica pentru gama de compresoare (24/50/100/200/270/500L), generatoare, MAI compactor, freze de zapada si placi compactoare.

Aceste produse se aduc la vanzator sau service (pentru cei din Bucuresti) de catre clientul final.


Certificate garantie Keter

 1. Obligatia clientului este de a verifica coletul (stare ambalaj, inventarierea pieselor conform listei prezentate in manual utilizare produs) inainte de a incepe montajul produsului.
  ATENTIE! Produsul montat nu se poate returna. In cazul in care clientul constata lipsa / neconformitatea unei piese, ulterior montarii, acesta se poate adresa magazinului pentru inlocuirea piesei respective. Nu distrugeti ambalajul, returnarea produsului se poate face doar in ambalajul original.
  !!ATENTIE: Clientul are obligatia ca in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului sa anunte orice defect /neconformitate a produsului via e-mail la adresele specificate mai jos. Vanzatorul are obligatia de a face toate demersurile in vederea solutionarii eventualelor reclamatii in termen de 15 zile de la data primirii reclamatiei (in functie de disponibilitatea pieselor necesare la producator). Daca reclamatia nu este solutionata in termenul agreat (lipsa pieselor de schimb in stocul vanzatorului si/sau lipsa la producator), clientul poate returna produsul, dar numai in conditiile in care produsul fost achizitionat si receptionat.
 2. Montajul poate fi realizat de catre client urmand toti pasii din manualul de utilizare / instructiuni montaj inclus. In cazul montarii incorecte ca urmare a nerespectarii instructiunilor de montaj din manual, produsul nu mai face obiectul garantiei.
  !!ATENTIE: In cazul casutelor montajul se face doar pe o suprafata plana si fixa (ex: fundatie, beton, asfalt, sapa, dale din piatra).
  In cazul in care, inainte sau la montaj, se constata ca o piesa este defecta sau este lipsa, va rugam sa luati legatura cu Departamentul de Relatii Clientii al vanzatorului.
 3. Garantia nu acopera:
  • - zgarieturile / fisurile, decolorarea, ruginirea sau alte defectiuni aparute ca rezultat al utilizarii necorespunzatoare si al uzurii aparute in timpul exploatarii produsului sau modificarii / deplasarii acestuia
  • - defectiuni cauzate de conditii meteorologice nefavorabile (grindina, furtuni, inundatii, incendii, vant puternic etc)
  • - daune intentionate sau accidentale

Mobilierul de gradina beneficiaza de garantie doar daca s-au respectat toate conditiile de folosire: montarea conform instructiunilor din manual, utilizarea corespunzatoare pe o suprafata plana, greutatea maxima admisa / persoana 110kg, neutilizarea si protectia produsului la temperaturi < -5° C.

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie