Casuta gradina Curver Oakland 759 cu usa dubla

Casuta gradina Curver Oakland 759 cu usa dubla

5 717,48 lei cu TVA

Cantitate

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 57 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 57 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 285,00 lei.


Casuta gradina Oakland 759 cu usa dubla este spatioasa si reprezinta un raspuns la nevoile celor care cauta atat solutii moderne, functionale, dar si elegante pentru gradina.

Casuta gradina Oakland 759 are un interior generos, care permite instalarea dulapurilor, rafturilor pentru unelte si permite depozitarea echipamentelor cu gabarit mare si a uneltelor pentru gradinarit.

Casuta gradina Oakland 759 este foarte rezistenta si durabila, datorita structurii sale, realizata din panouri duble si cu cadru de otel armat; peretii sunt fabricati dintr-o compozitie unica de rasini, care dau nastere unui material de inalta calitate, durabil si rezistent, care nu necesita mentenanta, nu rugineste, stratul de suprafata nu se exfoliaza si nu putrezeste in contact cu factorii externi.

Casuta gradina Oakland 759 are podea rezistenta (se pot depozita chiar si elemente mai grele, ca mașini de tuns gazon, ATV-uri etc.), acoperisul este inalt , rezistent la depunerea unor cantitati semnificative de zapada datorita  cadrului de otel armat, prevazut cu luminator in tavan, iar datorita materialului lavabil, o puteti vopsi si personaliza, obtinand aspectul pe care il doriti. 

Casuta gradina Oakland 759 are usi duble, o fereastra in stil Victorian ce asigura patrunderea luminii naturale si este prevazuta cu balamale, pentru a putea fi incuiata.

Montajul casutei nu este inclus in pret.

Dimensiuni

Exterior

Interior

latime

229.0 cm

201.0 cm

adancime

287.0 cm

261.0 cm

inaltime

242.0 cm

230.0 cm

Greutate: 166 Kg

Culoare: gri maroniu-antracit

Luminator in tavan (permite patrunderea luminii naturale)      Cadru de rezistenta din oţel armat in acoperis

          Placi pretaiate cu sistem de imbinare                            Sistem de incuiere din otel inoxidabil

   Fereastra mare pe lateral si fereste la usi

Dimensiuni 229x287x242 cm

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Casuta gradina Curver Oakland 759 cu usa dubla

Casuta gradina Curver Oakland 759 cu usa dubla

Casuta gradina Curver Oakland 759 cu usa dubla