Ceainic portelan Versace 19.69 Indigo

Ceainic portelan Versace 19.69 Indigo

0 recenzii Scrie o recenzie

Ceainic portelan Versace 19.69 Indigo

54,09 lei
cu TVA
Cantitate

Ceainic portelan Versace 19.69 Indigo

Stilul unic al brandului Versace 19.69, opulenta si personalitatea distincta, combinate cu calitatea superioara a produsului, ofera cele mai bune recomandari pentru a cumpara si a te bucura atunci and servesti masa.

Colectia de vesela de portelan fin 19.69 este fabricata din portelan de cea mai fina  calitate,  utilizand cele mai inovatoare tehnici si cele mai inalte standarde de calitate stabilite de marca.

Fiecare dintre colectiile de portelan fine dining  se realizeaza in doua variante: coupe (fara margine) si  rim (cu margine), optiuni care faciliteaza intru totul transpunerea imaginilor, culorilor si designului, care imbinate, exprima, astfel, unicitatea brandului Versace 19.69.

Linia Versace 19.69 se caracterizeaza prin farmec, optimism,  eleganta.

Modelele sunt clasice, delicate si distinse, astfel incat vesela de portelan poate fi folosita zi de zi, dar  mai ales la mesele  festive.

Colectiile de portelan Versace 19.69 imbina subtil luxul, cu eleganta fara varsta, dar  și un pic strop de glamour, adresandu-se in mod special unui public sofisticat, care cauta o valoare reala si bucuria de a savura viata, dar  doreste si un strop de  glamour la servirea mesei.

 

Versace
12.147.520.00008

Fisa tehnica

Colectia
Indigo
Material
Portelan
Culoare
Alb
Tip produs
Ceainic
Se poate spala la masina de spalat vase
Fara instructiuni speciale
Se poate utiliza in cuptorul cu microunde
Da
Toarta
Da
Capac
Da
Stil imprimare
Clasic - elegant

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie