Lustra cu bile din lemn Trimar Coastal Navy

Lustra cu bile din lemn Trimar Coastal Navy

0 recenzii Scrie o recenzie

Lustra cu bile din lemn Trimar Coastal Navy

354,35 RON
787,42 RON
-55%
cu TVA
Cantitate

Lustra cu bile din lemn Trimar Coastal Navy

Lumina este un element foarte important  in crearea cadrelor decorative şi ambientale şi tocmai de aceea este important sa puneti accent pe acest aspect.

Daca doriti sa creati un un decor Navy, atunci Lustra cu bile din lemn Trimar Coastal Navy realizata din lemn si metal este un element de decor care va va ajuta in a obtine acest lucru. Designul Navy se regaseste in  cel mai mic detaliu al acesteia, creand o atmosfera pe masura aminditind de  vasele ce strabat mari si oceane.

Din stilul Coastal Navy nu pot lipsi accesoriile bleumarin, lampadarele și felinarele, lustrele tip pendul, mesele tip geamantan,  corpurile de iluminat ce imita bronzul sau alama, sau cutiile decorative. Accesoriile cu funii asemenea celor folosite la ancorarea navelor, cu noduri marinaresti, ceasurile decorative, se dovedesc a fi de nelipsit dintr-un spatiu decorat in stil Navy.

O bucatarie care pare a fi o nava, un dulap care are forma unei timone, o zona de living si un bar care sunt amenajate asemenea unui yacht, pot fi alegerea perfecta pentru cei care iubesc atmosfera de vara si de odihna.

Trimar reprezinta echilibrul excelent intre calitate, stiluri de design, estetica si preturi.

Colectiile din brandul Trimar sunt apreciate atat pentru diversitatea de stiluri pe care le ofera, cat si pentru experientele emotionale puternice pe care le provoaca: prin folosirea unor elemente decorative si de design, prin imbinarea culorilor creeaza acel sentiment placut “de acasa”.

Prin toate colectiile sale, brandul Trimar reuseste sa inlesneasca  capacitatea  de a crea echilibru, armonie, frumusete care sa fie apreciate de toata lumea pentru  gustul şi farmecul cu care au fost create. 

Brandul Trimar,  a carui poveste incepe in urma cu 23 de ani, fiind conceput de Yalco Grecia,  a crescut de la an la an, fiind un succes atat pe piata locala, cat si pe piata internationala.

Creativitatea nelimitata, pasiunea, functionalitatea, dezvoltarea continua si imaginatia sunt ingredientele cheie pentru dezvoltarea Trimar ca brand actual cu linii retro, care inspira autenticitate adaptata nevoilor si cerintelor contemporane.

Mai multe informatii despre produse, cat si despre brandul Trimar puteti gasi in articolul: Decoreaza casa cu produse Trimar

Trimar
12.118.521.00018

Fisa tehnica

Colectia
Coastal Navy
Material
Lemn
Culoare
Bej
Tip produs
Lustra

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie