Lustra cu grila perforata Trimar Cool Retro Marocoo

Lustra cu grila perforata Trimar Cool Retro Marocoo

0 recenzii Scrie o recenzie

Lustra cu grila perforata Trimar Cool Retro Marocoo

172,00 RON
382,23 RON
-55%
cu TVA
Cantitate

Lustra cu grila perforata Trimar Cool Retro Marocoo

Lumina este un element foarte important  in crearea cadrelor decorative şi ambientale şi tocmai de aceea este important sa puneti accent pe acest aspect.

Stilul marocan traditional isi pune o amprenta extravaganta, cu atitudine asupra caminului tau.

Lustra cu modele marocane din colectia Cool Retro este ideala pentru amenajarea casei in acest stil.

Trimar reprezinta echilibrul excelent intre calitate, stiluri de design, estetica si preturi.

Colectiile din brandul Trimar sunt apreciate atat pentru diversitatea de stiluri pe care le ofera, cat si pentru experientele emotionale puternice pe care le provoaca: prin folosirea unor elemente decorative si de design, prin imbinarea culorilor creeaza acel sentiment placut “de acasa”.

Prin toate colectiile sale, brandul Trimar reuseste sa inlesneasca  capacitatea  de a crea echilibru, armonie, frumusete care sa fie apreciate de toata lumea pentru  gustul şi farmecul cu care au fost create. 

Brandul Trimar,  a carui poveste incepe in urma cu 23 de ani, fiind conceput de Yalco Grecia,  a crescut de la an la an, fiind un succes atat pe piata locala, cat si pe piata internationala.

Creativitatea nelimitata, pasiunea, functionalitatea, dezvoltarea continua si imaginatia sunt ingredientele cheie pentru dezvoltarea Trimar ca brand actual cu linii retro, care inspira autenticitate adaptata nevoilor si cerintelor contemporane.

Mai multe informatii despre produse, cat si despre brandul Trimar puteti gasi in articolul: Decoreaza casa cu produse Trimar

Trimar
12.118.521.00019

Fisa tehnica

Colectia
Cool Retro
Material
Metal
Culoare
Maro
Tip produs
Lustra

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie