Lustra pendul cu abajur metalic maro Trimar Industrial

Lustra pendul cu abajur metalic maro Trimar Industrial
  • Lustra pendul cu abajur metalic maro Trimar Industrial
  • Lustra pendul cu abajur metalic maro Trimar Industrial
  • Lustra pendul cu abajur metalic maro Trimar Industrial

Lustra pendul cu abajur metalic maro Trimar Industrial

0 recenzii Scrie o recenzie

Lustra pendul cu abajur metalic maro Trimar Industrial

133,22 RON
360,93 RON
-63%
cu TVA
Cantitate

Lustra pendul cu abajur metalic maro Trimar Industrial

Lustra pendul cu abajur metalic maro Trimar Industrial este perfecta pentru interioare contemporane de living, bar sau cafenea.

Caracteristicile sale de baza sunt simplitate, spiritul practic si eficienta.

Lustra pendul cu abajur metalic maro Trimar Industrial  are puterea de a da stralucire nu doar prin lumina pe care o emana, ci si prin materialele din care este realizata. Scopul corpurilor de iluminat in stil industrial este in egala masura practic, cat si estetic. 

Dimensiuni: 40.5x39 cm;

    Stilul Industrial reprezinta o viziune avangardista si deopotriva nonconformista asupra abordarii unui interior.

Va veti pune imaginatia la lucru, provocandu-va creativitatea de a imbina viata moderna cu farmecul industrial. Poate fi gri, rece și transparent, cu iz de atelier mestesugaresc; poate fi futurist și indraznet. Decorurile de acest tip sunt alese de persoane mai puţin conventionale, cu un stil de viata liber si nonconformist.

Stilul industrial va permite sa faceti combinatii originale: lemn nefinisat, structuri metalice, elemente de bricolaj aparent aleator, culori metalice  bronz, argintiu, idei inedite şi imaginatie debordanta, in care trebuie sa adaugati si  cateva elemente de sticla, ce vor sugera un pic de caldura, adaugata pentru a compensa raceala metalului.

Daca adoptati stilul industrial pentru decorarea interiorului spatiilor de locuit sau al spatiilor de lucru, veti genera o energie usor masculina, sobra si mai ales efecte vizuale de mare impact. Cu siguranta pentru o amnenajare industriala de impact, sunt cateva elemente pe care le puteti imbina: canapeaua de doua locuri din fier forjat, masa din fier forjat,  setul de masa tip bar, lustra tip pendul sau cateva din obiectele pentru decor cum ar fi decantere sau vase decorative din sticla.

Bazandu se pe un model architectural cu pereti nefinisati, cu piese de mobilier din fier forjat, cu bare de fier ruginite si suporturi vechi, cu lampi metalice si fasunguri la vedere, mese de tabla, sau mobilier cu aspect uzat, designul industrial este foarte la moda, are si un farmec aparte, lasand o amprenta puternica si unica asupra spatiului in care este creat.

    Trimar reprezinta echilibrul excelent intre calitate, stiluri de design, estetica si preturi.

Colectiile din brandul Trimar sunt apreciate atat pentru diversitatea de stiluri pe care le ofera, cat si pentru experientele emotionale puternice pe care le provoaca: prin folosirea unor elemente decorative si de design, prin imbinarea culorilor creeaza acel sentiment placut “de acasa”.

Mai multe informatii despre produse, cat si despre brandul Trimar puteti gasi in articolul: Decoreaza casa cu produse Trimar

Prin toate colectiile sale, brandul Trimar reuseste sa inlesneasca capacitatea de a crea echilibru, armonie, frumusete care sa fie apreciate de toata lumea pentru  gustul şi farmecul cu care au fost create. 

Brandul Trimar, a carui poveste incepe in urma cu 23 de ani, fiind conceput de Yalco Grecia, a crescut de la an la an, fiind un succes atat pe piata locala, cat si pe piata internationala.

Creativitatea nelimitata, pasiunea, functionalitatea, dezvoltarea continua si imaginatia sunt ingredientele cheie pentru dezvoltarea Trimar ca brand actual cu linii retro, care inspira autenticitate adaptata nevoilor si cerintelor contemporane.

Trimar
12.118.521.00027

Fisa tehnica

Colectia
Industrial
Material
Metal
Dimensiuni
40.5x39 cm
Culoare
Maro
Tip produs
Lustra

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie