Decantor sticla verde Trimar Stencil 28 cm

Carafa medie de sticla verde Trimar Stencil 28 cm
  • Carafa medie de sticla verde Trimar Stencil 28 cm
  • Carafa medie de sticla verde Trimar Stencil 28 cm

Decantor sticla verde Trimar Stencil 28 cm

0 recenzii Scrie o recenzie

Decantor sticla verde Trimar Stencil 28 cm

12,52 lei
29,57 lei
-57%
cu TVA
Cantitate

Decantoarele sunt accesoriile care pot spune multe povești, fiind menite să ramana mult timp in cadrul unui camin. Iau parte la cele mai importante mese în familie și intre prieteni. Realizata din sticla verde, avand linii simple, putand fi folosita pentru bauturi calde,apa, sucuri naturale sau vin, Carafa medie de sticla verde Trimar Stencil 28 cm va contribui in mod deosebit la starea dumneavoastra de spirit.

Stilul Stencil este o modalitate de a personaliza si a adauga stil mobilerului din lemn, oferind spatiului dumneavoastra un aer proaspat si delicat perfect pentru momente de relaxare si de liniste. Stilul Stencil se caracterizeaza prin posibilitatea de a aplica tipuri de sabloane, peste aproape orice finisaj, iar limita este data doar de imaginatia dumneavoastra. Provocarea este de a “desena” piese de mobilier, precum comode, masute, oglinzi, rame foto, intr-un mod cat mai placut, astfel incat sa va ofere un spatiu de relaxare, in care sa va simtiti deosebit, si in acelasi timp sa ofere personalitate acestuia.

Trimar reprezinta echilibrul excelent intre calitate, stiluri de design, estetica si preturi. Colectiile din brandul Trimar sunt apreciate atat pentru diversitatea de stiluri pe care le ofera, cat si pentru experientele emotionale puternice pe care le provoaca: prin folosirea unor elemente decorative si de design, prin imbinarea culorilor creeaza acel sentiment placut “de acasa”.

Prin toate colectiile sale, brandul Trimar reuseste sa inlesneasca capacitatea de a crea echilibru, armonie, frumusete care sa fie apreciate de toata lumea pentru  gustul şi farmecul cu care au fost create.

Brandul Trimar, a carui poveste incepe in urma cu 23 de ani, fiind conceput de Yalco Grecia, a crescut de la an la an, fiind un succes atat pe piata locala, cat si pe piata internationala.

Creativitatea nelimitata, pasiunea, functionalitatea, dezvoltarea continua si imaginatia sunt ingredientele cheie pentru dezvoltarea Trimar ca brand actual cu linii retro, care inspira autenticitate adaptata nevoilor si cerintelor contemporane.Dimensiuni: 6.3 x 28 cm

Mai multe informatii despre produse, cat si despre brandul Trimar puteti gasi in articolul: Decoreaza casa cu produse Trimar

Trimar
12.118.504.00004

Fisa tehnica

Colectia
Stencil
Material
Sticla
Dimensiuni
6.3x28 cm
Culoare
Verde
Tip produs
Decanter
Toarta
Nu
Capac
Da
Stil imprimare
Fara imprimare

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie