Suport pentru lumanare din lemn si metal Trimar

Suport pentru lumanare din lemn si metal Trimar

0 recenzii Scrie o recenzie

Suport pentru lumanare din lemn si metal Trimar 

57,43 RON
127,63 RON
-55%
cu TVA
Cantitate

Suport pentru lumanare din lemn si metal Trimar 


Momentele speciale devin mai calduroase atunci cand sunt acompaniate de lumina  lumanarilor Realizat din lemn si metal, suportul de lumanare poate pastra in bratele sale o lumanare ce va bucura intreaga camera cu aromele sale relaxante si imbietoare.

Trimar reprezinta echilibrul excelent intre calitate, stiluri de design, estetica si preturi.

Colectiile din brandul Trimar sunt apreciate atat pentru diversitatea de stiluri pe care le ofera, cat si pentru experientele emotionale puternice pe care le provoaca: prin folosirea unor elemente decorative si de design, prin imbinarea culorilor creeaza acel sentiment placut “de acasa”.

Prin toate colectiile sale, brandul Trimar reuseste sa inlesneasca capacitatea de a crea echilibru, armonie, frumusete care sa fie apreciate de toata lumea pentru  gustul şi farmecul cu care au fost create. 

Brandul Trimar, a carui poveste incepe in urma cu 23 de ani, fiind conceput de Yalco Grecia, a crescut de la an la an, fiind un succes atat pe piata locala, cat si pe piata internationala.

Creativitatea nelimitata, pasiunea, functionalitatea, dezvoltarea continua si imaginatia sunt ingredientele cheie pentru dezvoltarea Trimar ca brand actual cu linii retro, care inspira autenticitate adaptata nevoilor si cerintelor contemporane.

Mai multe informatii despre produse, cat si despre brandul Trimar puteti gasi in articolul: Decoreaza casa cu produse Trimar

Trimar
12.118.521.00080

Fisa tehnica

Colectia
Scandinavian
Material
Lemn
Culoare
Bej
Tip produs
Suport lumanare

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie