Rama foto Trimar Shabby Chic bronz 10 x 15 cm

Rama foto Trimar Shabby Chic bronz 10 x 15 cm
  • Rama foto Trimar Shabby Chic bronz 10 x 15 cm
  • Rama foto Trimar Shabby Chic bronz 10 x 15 cm

Rama foto Trimar Shabby Chic bronz 10 x 15 cm

0 recenzii Scrie o recenzie

Rama foto Trimar Shabby Chic bronz 10 x 15 cm

10,75 RON
29,57 RON
-63%
cu TVA
Cantitate

Rama foto Trimar Shabby Chic bronz 10 x 15 cm

Avand marginile de culoarea bronzului, Rama foto Trimar Shabby Chic bronz 10 x 15 cm aduce un plus de eleganta in incapere gratie aspectului sau vintage, dar si modelului deosebit lucrat.

Rama foto Trimar Shabby Chic bronz 10 x 15 cm este accentul de eleganta de care au nevoie fotografiile tale pentru a iesi in evidenta.

Se incadreaza perfect atat intr-un decor Shabby, precum si intr-unul modern, fiind un element deosebit ce denota fantezie.

Datorita aspectului vintage pe care il are, va arata grozav pe orice birou, in orice bibiloteca sau vitrina, fiind prevazuta cu piciorus de fixare atat pe orizonatala cat si pe verticala, pastrandu-va mereu aproape o amintire speciala sau chipul unei persoane dragi.

 Rama foto Trimar Shabby Chic bronz 10 x 15 cm poate fi un cadou vintage pentru orice persoana cu gusturi alese.

   Stilul Shabby Chic este, probabil una dintre cele mai populare tendinte din toate timpurile; stilul Shabby Chic este in continuare  in trend, chiar si la mai bine de  20 de ani dupa ce a fost lansat ca trend de design interior.

Shabby Chic este un stil eclectic care combina mobilierul antic cu culori pastelate, cu tendinte de aspect vintage, care  contribuie la crearea unei atmosfere tipice vietii tihnite.

Stilul Shabby Chic se defineste prin simplitatea finisajelor si totodata o aparenta neglijenta in aspectul lor. Adica nu e totul “ca la carte”; de aceea vei vedea mult lemn și patina de vechi; e o  “dezordine controlata” in care sunt alaturate obiecte diferite, dar care impreuna compun  o atmosfera boema, romantica.

Stilul Shabby Chic este potrivit pentru orice camera, principiile sale nerestrictive lasand loc la multa creativitate. Obiectele  folosite in decorarea interioarelor stil Shabby Chic sunt piese de mobilier (mese, scaune), cutii decorative pentru depozitare , ceasuri de perete, rame foto, lustre, lampi,  toate acestea avand un impact vizual desavarsit, aducand in casa ta  un strop de farmec inconfundabil.

  Trimar reprezinta echilibrul excelent intre calitate, stiluri de design, estetica si preturi.

Colectiile din brandul Trimar sunt apreciate atat pentru diversitatea de stiluri pe care le ofera, cat si pentru experientele emotionale puternice pe care le provoaca: prin folosirea unor elemente decorative si de design, prin imbinarea culorilor creeaza acel sentiment placut “de acasa”.

Prin toate colectiile sale, brandul Trimar reuseste sa inlesneasca  capacitatea  de a crea echilibru, armonie, frumusete care sa fie apreciate de toata lumea pentru  gustul şi farmecul cu care au fost create. 

Brandul Trimar,  a carui poveste incepe in urma cu 23 de ani, fiind conceput de Yalco Grecia,  a crescut de la an la an, fiind un succes atat pe piata locala, cat si pe piata internationala.

Creativitatea nelimitata, pasiunea, functionalitatea, dezvoltarea continua si imaginatia sunt ingredientele cheie pentru dezvoltarea Trimar ca brand actual cu linii retro, care inspira autenticitate adaptata nevoilor si cerintelor contemporane.

Mai multe informatii despre produse, cat si despre brandul Trimar puteti gasi in articolul: Decoreaza casa cu produse Trimar

Trimar
12.118.521.00062

Fisa tehnica

Colectia
Shabby Chic
Material
Lemn
Dimensiuni
10 x 15 cm
Culoare
Auriu
Tip produs
Rama foto

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie