Masa de calcat Leifheit Air Active Express M

Masa de calcat Leifheit Air Active Express M

Masa de calcat Leifheit Air Active Express M

863,93 lei Rata 71,99 lei / luna
959,91 lei
-10%
cu TVA
1 recenzie Scrie o recenzie
12.106.509.00068
Ultimele produse in stoc

Masa de calcat Leifheit Air Active Express M

Masa de calcat Leifheit Air Active Express M este calitativ superioara si se diferentiaza prin functiile de admisie si aspiratie ce fixeaza rufele dumneavoastra, asigurand astfel patrunderea rapida a fibrelor, eliminand excesul de abur.

Masa de calcat Leifheit Air Active Express M este completarea perfecta pentru toate statiile de calcare cu abur. Aceasta este prevazuta de asemenea, cu functia de alunecare usoara. Astfel, masa de calcat Leifheit Air Active Express M reduce timpul de calcare la jumatate. 

Functia de aspiratie si ventilare si suprafata de calcat gonflabila ideala pentru protectia anti-cute de lunga durata pot fi utilizate cu usurinta, intr-un mod confortabil, printr-un comutator. Functia de aspiratie si ventilare fixeaza rufele pe masa de calcat si permite o patrundere optima a aburului prin fibre. Pentru haine calcate fara urme va sta la dispozitie functia de suflare, astfel incat aburul in exces este directionat in jos, iar hainele sunt imediat netezite, perfect uscate pentru a putea fi bagate in sifonier, ramanand fara cute si urme.

Masa de calcat Air Active Express M permite o calcare usoara si fara cute, chiar si a materialelor delicate, ca pe o perna de aer. Fara a pune presiune pe incheietura mainilor, fierul de calcat pluteste pur si simplu peste haine. Este potrivita pentru toate statiile de calcat cu aburi cu dimensiuni de pana la 26 x 31 cm.

Masa de calcat are suprafata de calcare de 118 x 38 cm si este realizata din material din plastic special ultrausor, de inalta calitate (EPP). Datorita greutatii sale reduse, aceasta poate fi transportata cu usurinta.

Masa de calcat contine patru picioare reglabile, din plastic, ce asigura stabilitate si reusesc sa compenseze mici denivelari la nivelul podelei. Aceasta are inaltimea reglabila in 6 trepte, de la 75 cm pana la 100 cm. 

Pentru o siguranta sporita, masa de calcat dispune de un sistem de blocare pentru transport, precum si de dispozitive de siguranta pentru copii.
Leifheit
12.106.509.00068

Date tehnice

Colectia
Air Active
Dimensiuni
118 x 38 cm
Culoare
Albastru
Marime
M
Husa cu functii speciale
Tehnologie Air Active
Inaltime ajustabila maxima (cm)
100
Suport pentru fier de calcat
Fix cu suport cablu mobil si priza

Recenzii

Nota 
alexandru v
27-11-2020

Foarte multumit

Foarte multumit

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie