Masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus

Masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus

399,00 lei cu TVA

499,01 lei

-20%

Cantitate

Nici un punct de loialitate pentru acest produs deoarece este în promoție.


Masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus are suprafata de calcat extra mare si ultra-usoara, husa cu efectul de calcare pe doua parti, precum si suport stabil, care ofera loc suficient pentru a va putea intinde picioarele chiar si atunci cand stati pe scaun.

Masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus ofera confort la nivel de lux pana la cel mai mic detaliu.

Masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus are suprafata de calcat fabricata dintr-un plastic special ultra-usor, care transforma calcatul intr-o activitate extrem de usoara fata de orice masa de calcat, din categoria sa, cu baza de metal, in ciuda suprafetei sale XL de calcat de 140 x 38 cm.

Husa speciala cu tehnologia Thermo-Reflect reflecta aburul si caldura emise de fierul de calcat, in loc sa le lase sa „scape”.

Efectul de calcare pe doua parti generat in acest mod calca rufele atat de sus, cat si de jos, simultan. Astfel economisiti pana la o treime din timpul de calcat, iar rufele vor fi vizibil mai netede.

Confortul la calcat este asigurat si de o forma speciala pentru calcarea perfecta a umerilor de la camasi si bluze.

Suprafata speciala de calcat sta fixata pe un suport de 35 mm, care ofera mult spatiu pentru a va putea intinde picioarele, chiar si atunci cand stati pe scaun.

La acest avantaj se adauga si ajustarea in trepte a inaltimii pana la 98 cm, care permite lucrul intr-o pozitie care va protejeaza si spatele.

De asemenea, masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus este dotata cu un suport mobil pentru fierul de calcat, ideala atat pentru dreptaci, cat si pentru stangaci.

Masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus este dotata si cu o priza si un suport pentru cablu, pentru a putea calca fara a mai fi deranjati de firul de alimentare.

Datorita tehnologiei Thermo-Reflect aceasta masa este perfecta pentru utilizarea alaturi de fiarele de calcat si statiile de calcat din comert.

            

  

Colectia Air Board
Dimensiuni 140 x 38 cm
Marime XL
Husa cu functii speciale Tehnologie Thermo Reflect
Inaltime ajustabila maxima (cm) 98
Suport pentru fier de calcat Mobil cu suport de cablu si priza
Dimensiuni masa de calcat pliata 153 x 49 x 11 cm

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus

Masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus

Masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus