Comoda cu 5 sertare model decorativ Trimar Stencil

Comoda cu 5 sertare model cu gravura Trimar Stencil
  • Comoda cu 5 sertare model cu gravura Trimar Stencil
  • Comoda cu 5 sertare model cu gravura Trimar Stencil

Comoda cu 5 sertare model decorativ Trimar Stencil

0 recenzii Scrie o recenzie

Comoda cu 5 sertare model decorativ Trimar Stencil

310,34 RON
854,60 RON
-63%
cu TVA
Cantitate

Comoda cu 5 sertare model decorativ Trimar Stencil

Comoda cu 5 sertare model decorativ Trimar Stencil , este prevazută cu 4 sertare incapatoare pentru depozitare, ce sunt acoperite de sabloane traforate de culoare vernil, in care puteti sa pastrati amintiri,albume de fotografii, carti, sau obiecte cu valoare deosebita pentru dumneavoastra. Lemnul, cu un aspect antichizat  accentueaza eleganta patinei, făcand din aceasta comoda o pesa remarcabila de mobilier antichizat.

Comoda cu 5 sertare model decorativ Trimar Stencil, prevazuta cu 5 sertare decorate cu sabloane traforate de culoare vernil, este o piesa plina de farmec eclectic, ce isi gaseste locul alaturi de Masuta tip consola cu 3 sertare cu model decorativ Trimar Stencil si Comoda cu  2 sertare model decorativ Trimar Stencil.  

Dimensiuni: 40x30x101 cm;

    Stilul Stencil este o modalitate de a personaliza si a adauga stil mobilerului din lemn, oferind spatiului dumneavoastra un aer proaspat si delicat perfect pentru momente de relaxare si de liniste. Stilul Stencil se caracterizeaza prin posibilitatea de a aplica tipuri de sabloane, peste aproape orice finisaj, iar limita este data doar de imaginatia dumneavoastra. Provocarea este de a “desena” piese de mobilier, precum comode, masute, oglinzi, rame foto, intr-un mod cat mai placut, astfel incat sa va ofere un spatiu de relaxare, in care sa va simtiti deosebit, si in acelasi timp sa ofere personalitate acestuia.

    Trimar reprezinta echilibrul excelent intre calitate, stiluri de design, estetica si preturi.

Colectiile din brandul Trimar sunt apreciate atat pentru diversitatea de stiluri pe care le ofera, cat si pentru experientele emotionale puternice pe care le provoaca: prin folosirea unor elemente decorative si de design, prin imbinarea culorilor creeaza acel sentiment placut “de acasa”.

Prin toate colectiile sale, brandul Trimar reuseste sa inlesneasca  capacitatea  de a crea echilibru, armonie, frumusete care sa fie apreciate de toata lumea pentru  gustul şi farmecul cu care au fost create. 

Brandul Trimar,  a carui poveste incepe in urma cu 23 de ani, fiind conceput de Yalco Grecia,  a crescut de la an la an, fiind un succes atat pe piata locala, cat si pe piata internationala.

Creativitatea nelimitata, pasiunea, functionalitatea, dezvoltarea continua si imaginatia sunt ingredientele cheie pentru dezvoltarea Trimar ca brand actual cu linii retro, care inspira autenticitate adaptata nevoilor si cerintelor contemporane.

Mai multe informatii despre produse, cat si despre brandul Trimar puteti gasi in articolul: Decoreaza casa cu produse Trimar

Trimar
12.118.521.00012

Fisa tehnica

Colectia
Stencil
Material
Lemn
Dimensiuni
40x30x101 cm
Culoare
Bej
Tip produs
Comoda

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie