Noptiera cu 2 sertare Trimar Rusty

Noptiera cu 2 sertare Trimar Rusty

0 recenzii Scrie o recenzie

Noptiera cu 2 sertare Trimar Rusty

268,74 RON
597,20 RON
-55%
cu TVA
Cantitate

Noptiera cu 2 sertare Trimar Rusty

Elegant realizata, Noptiera cu 2 sertare Trimar Rusty este prevazuta cu 2 sertare incapatoare pentru depozitare.

Lemnul cu un aspect antichizat accentueaza eleganta, facand din aceasta noptiera o piesa remarcabila de mobilier antichizat, gasindu-si perfect locul intr-un decor cu aer vintage-romantic.

Noptiera cu 2 sertare Trimar Rusty este prevazuta cu 2 sertare de culoare maro si este o piesa plina de farmec eclectic.

Trimar reprezinta echilibrul excelent intre calitate, stiluri de design, estetica si preturi.

Colectiile din brandul Trimar sunt apreciate atat pentru diversitatea de stiluri pe care le ofera, cat si pentru experientele emotionale puternice pe care le provoaca: prin folosirea unor elemente decorative si de design, prin imbinarea culorilor creeaza acel sentiment placut “de acasa”.

Prin toate colectiile sale, brandul Trimar reuseste sa inlesneasca  capacitatea  de a crea echilibru, armonie, frumusete care sa fie apreciate de toata lumea pentru  gustul şi farmecul cu care au fost create. 

Brandul Trimar,  a carui poveste incepe in urma cu 23 de ani, fiind conceput de Yalco Grecia,  a crescut de la an la an, fiind un succes atat pe piata locala, cat si pe piata internationala.

Creativitatea nelimitata, pasiunea, functionalitatea, dezvoltarea continua si imaginatia sunt ingredientele cheie pentru dezvoltarea Trimar ca brand actual cu linii retro, care inspira autenticitate adaptata nevoilor si cerintelor contemporane.

Mai multe informatii despre produse, cat si despre brandul Trimar puteti gasi in articolul: Decoreaza casa cu produse Trimar

Trimar
12.118.521.00044

Fisa tehnica

Colectia
Rusty
Material
Lemn
Culoare
Maro
Tip produs
Noptiera

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie