Pachet Promo Oala sub presiune Fissler Vitaquick 8 L + Cutit Fissler Professional 20 cm

Pachet Promo Oala sub presiune Fissler Vitaquick 8 L + Cutit Fissler Professional 20 cm

Pachet Promo Oala sub presiune Fissler Vitaquick 8 L + Cutit Fissler Professional 20 cm

Pret de vanzare: 1.249,00 lei
cu TVA
Rata 104,08 lei / luna
Pret de lista: 1.249,02 lei
0 recenzii Scrie o recenzie
60070006PACHET
12.131.513.00116
Disponibil in stoc

Pachet Promo Oala sub presiune Fissler Vitaquick 8 L + Cutit Fissler Professional 20 cm

Pachet Promo Oala sub presiune Fissler Vitaquick 8 L + Cutit Fissler Professional 20 cm este dedicat lunii Decembrie!

Vasele pentru gatit si ustensilele pentru bucatarie sunt necesare pentru o gospodina desavarsita. Achizitionarea produselor premium reprezinta o investitie pe termen lung in calitate, durabilitate si performanta pentru prepararea retetelor preferate.

Oala sub presiune Fissler Vitaquick 8 L este ideala pentru prepararea alimentelor ce necesita timp mare de gatire, precum carnea de porc, vita, oaie sau vanatul, legumele, pestele, sau alimentele uscate. De asemenea, oala de gatit sub presiune este utila si in anotimpul rece, pentru prepararea de zacusca, tocana de legume sau sos de gogosari.

Colectia Fissler Vitaquick este o gama premium din categoria oalelor sub presiune de la Fissler. Oala sub presiune Fissler Vitaquick dispune de multiple tehnologii menite sa sporeasca performantele si sa faciliteze utilizarea persoanelor care doresc sa incerce gatitul sub presiune. Produsul este realizat din inox premium si prezinta un design clasic.

Principalele caracteristici ale vaselor de gatit sub presiune Fissler sunt pozitionarea capacului, statusul pornit/oprit, indicatorul mare pentru setarea treptelor de viteza, manerul detasabil pentru o curatare mai buna, precum si baza incapsulata, compatibila cu toate tipurile de plita, inclusiv cu cele pe inductie.

Gatitul sub presiune este o metoda ce asigura gatirea rapida a alimentelor, comparativ cu vasele de gatit traditionale, la temperaturi mai mari de 100°C, intr-o oala speciala care poate mentine o presiune crescuta in interior si nu permite scapari ale continutului preparat. Astfel, se poate reduce atat energia, cat si timpul de gatire a mancarurilor cu aproximativ 70%, obtinand preparate gustoase si sanatoase. De asemenea, datorita gatitului cu aburi se pot pastra aromele, mineralele si vitaminele alimentelor.

Oala sub presiune Fissler Vitaquick este silentioasa si produce zgomot doar atunci cand avertizeaza presiunea ridicata. De asemenea, aceasta dispune de gradatie interioara ce va ajuta sa dozati cu precizie cantitatea necesara de lichide, in timp ce muchia superioara este practica, optimizata pentru scurgerea lichidelor cu usurinta.

Gatitul este o arta, iar cutitele fac parte din categoria instrumentelor indispensabile din orice bucatarie, ideale pentru prepararea mancarurilor delicioase cu incredere si creativitate. Daca esti in cautarea unor cutite profesionale pentru prepararea mancarurilor variate in bucataria de acasa, iti recomandam cutitele de bucatarie Fissler, una dintre cele mai bune marci germane de pe piata.

Brandul Fissler este recunoscut la nivel mondial ca unul dintre liderii globali in domeniul producerii vaselor pentru gatit si ustensilelor pentru bucatarie, apreciat pentru calitatea, durabilitatea si caracteristicile unice ale produselor. Cutitele pentru bucatarie Fissler sunt create special pentru persoanele care apreciaza calitatea brand-ului si doresc sa se bucure de experienta gatitului mancarurilor rafinate.

Cutitul Fissler Professional 20 cm prezinta o lama bine ascutita si o greutate perfect echilibrata, ce iti poate oferi usurinta in manevrare. De asemenea, cutitul pentru bucatarie este dotat cu maner ergonomic, antiaderent, ideal pentru prinderea confortabila. Produsul este realizat cu precizie in Germania, fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate. Acesta este dotat cu maner negru rezistent din fibra de sticla, prevazut cu nituri forjate de inalta calitate, care se imbina armonios cu lama din otel inoxidabil si prezinta o forma ergonomica, rezistenta, precum si un design modern.

Cutitul Fissler Professional cu lama de 20 cm este instrumentul versatil preferat in randul chefilor, dar si bucatarilor amatori, fiind cutitul universal indispensabil in orice bucatarie, ce poate felia, toca si marunti rapid carnea, pestele, legumele sau fructele. Cu lama lata, rezistenta si usor curbata, cutitul Fissler Professional este cutitul multifunctional folosit atat pentru taierea si tocarea legumelor sau ierburilor aromatice, cat si pentru felierea sau dezosarea oricarui tip de carne, inclusiv peste.

Lama cutitului are lungimea de 20 cm si este fabricata la cele mai inalte standarde din otel inoxidabil special, care nu schimba gustul, culoarea sau mirosul alimentelor. De asemenea, cutitul Fissler Professional este dotat cu suport protector intre lama si maner.

Produsele se pot curata usor manual sau la masina de spalat vase.


Pachetul Promo este compus din:
 • Oala sub presiune Fissler Vitaquick 8 L
 • Cutit Fissler Professional 20 cm


Detalii produs

Capacitate oala: 8 L

Diametru oala: 26 cm

Lungime lama cutit: 20 cmFissler
12.131.513.00116

Date tehnice

Colectia
Professional
Vitaquick
Material
Inox
Culoare
Inox
Tip produs
Cutitul bucatarului
Oala sub presiune
Sursa de caldura
Universal
Capacitate (L)
8
Se poate spala la masina de spalat vase
Da
Capac
Da
Utilizat pentru
Universal
Diametru (cm)
26

Termene de garantie standard

 • Persoana fizica: 2 ani garantie
 • Persoana juritica: 1 an garantie

Conditii de garantie standard

Drepturile consumatorului sunt prevazute de O.G. nr 21/1992. privind protectia consumatorilor cu modificarile si completarile ulterioare si L.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, modificata si completata, si nu sunt afectate prin garantia oferita.

Persoana care aduce aparatul si prezinta actele de propietate (certificat de garantie in original si copie factura sau bon fiscal) este considerata imputernicita sa reprezinte propietarul in relatia cu distribuitorul (vanzatorul) autorizat.

Produsele care fac obiectul garantiei sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare, au fost testate si indeplinesc cerintele standardelor europene aplicabile.

Perioada de garantie, acordata de fabricant, decurge de la data achizitionarii aparatului. Inainte de utilizarea aparatului recomandam citirea manualului de utilizare.

ATENTIE! Piesele de schimb inlocuite la aparat beneficiaza de garantie numai in cazul in care acestea au fost montate intr-un centru autorizat de intretinere si reparatii.

In cadrul termenului de garantie, distribuitorul autorizat suporta toate costurile privind repararea sau inlocuirea pieselor de schimb defecte din cauza viciilor de fabricatie. Pentru lucrarile de reparatie executate se acorda garantie. Consumabilele si piesele supuse uzurii normale nu beneficiaza de garantie (furtune, curele, perii colectoare, lanturi, cutite, lance, pistol, cap prindere, lama, mandrina, role ghidaj, cablu alimentare, intinzator lant, bujii, filtre aer si benzina, roti, sistemul demaror, sistem de amortizare) care intra in componenta aparatului, cu exceptia cazului in care acestea prezinta vicii ascunse.

ATENTIE! Toate generatoarele vin fara ulei. Inainte de prima utilizare trebuie alimentate cu ulei conform specificatiilor din manualul de utilizare. Pentru generatoarele Stanley este recomandata utilizarea benzinei cu cifra octanica 98. Este interzis a se utiliza generatoarele pentru invertoare sau aparate de sudura.

Defectele acoperite de garantie vor fi remediate prin reparare gratuita sau prin inlocuire (dupa caz) conform legislatiei in vigoare.

In cazul termenului de garantie repararea sau inlocuirea produsului se va face intr-o perioada de cel mult 15 zile calendaristice de la data prezentarii aparatului la unitatea de service autorizata.

Durata medie de utilizare este de cinci (5) ani, in conditile unei exploatari normale conform specificatiilor din manualul de utilizare. Dupa expirarea termenului de garantie propietarul beneficiaza contra cost, de service post-garantie (cu piese de schimb, accesorii si consumabile originale).

Pentru interventiile in cadrul termenului de garantie va rugam sa va adresati centrului de service sau vanzatorului autorizat.

La fiecare interventie, unitatea de service este obligata sa completeze detaliile reparatiei efectuate. La solicitarea unei reparatii in cadrul TG cumparatorul are obligatia de a prezenta aparatul complet cu toate piesele si accesoriile din dotare (discuri, aparatori etc.).

Nu sunt acoperite de garantie piesele sparte, rupte, fisurate sau alte defecte fizice datorate utilizarii incorecte sau fortarii produsului.


Pentru produsele de uz gospodaresc (Bricolaj)

PIERDEREA GARANTIEl (aceasta categorie nu este destinata uzului profesional, prestari servicii sau lucrari catre terti).

 1. Neprezentarea certificatului de garantie, stampilat si cu rubricile completate (tip, serie, factura, data vanzare, nume client), atunci cand se solicita o reparatie in garantie.
 2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere, precizate in instructiunile ce insotesc produsul la livrare (unde este cazul).
 3. Constatarea de catre specialisti autorizati, a faptului ca defectul reclamat se datoreaza utilizatorului. Produsul prezinta defectiuni cauzate de necunoastere, omitere, neglijenta sau accident.
 4. Incredintarea produsului spre utilizare persoanelor minore sau persoanelor care nu au fost instruite cu privire la modul de functionare, utilizare si manipulare a aparatului.
 5. Incredintarea sau desfacerea aparatului sau orice interventie pentru aducerea la conformitate facuta de alte persoane neautorizate sau firme neautorizate.
 6. Utilizarea aparatului in alte scopuri decat cele pentru care a fost proiectat si fabricat sau folosirea acestuia in alt domeniu decat cel inscris in prezentul certificat de garantie. Deteriorari sau modificari care afecteaza modul de functionare al aparatului, performanta sau durabilitatea sa.
 7. Utilizarea unor accesorii incompatibile sau necorespunzatoare (ex. disc cu pastila sparta sau lipsa, perii sarma dezechilibrate, discuri folosite la alte polizoare) cu produsul si care influenteaza modul de functionare, performantele si durabilitatea sa.
 8. Uzura normala, accesoriile si consumabilele nu fac obiectul garantiei.
 9. Seria aparatului nu este lizibila sau nu corespunde cu datele din certificatul de garantie.
 10. Deteriorarea rotorului si a statorului cauzat de suprasarcina, sau afectarea ventilarii corecte, constand in colorarea uniforma a colectorului.
 11. Deteriorarea rotorului si a statorului, constand in topirea izolatiei, cauzata de incalzire excesiva prelungita sau scurt circuit intre bobine.
 12. Deteriorari din cauza patrunderii in interiorul produsului a unor corpuri straine-nisip. capse, pietre, lemne etc.
 13. Ax antrenare, rupt sau deteriorat, rulment oscilant, din cauza de soc mecanic sau sarcina brusca sau utilizare excesiva timp indelungat (spart excesiv beton cu rotopercuntante).
 14. Interupator spart sau intepenit din cauza unui soc mecanic sau depuneri de praf sau apasare excesiva.
 15. Utilizarea echipamentelor cu ulei insuficient sau necorespunzator care duce la griparea pieselor.

Reparatii efectuate de tehnicieni specializati si numai cu piese originale

* Acest serviciu nu se aplica pentru gama de compresoare (24/50/100/200/270/500L), generatoare, MAI compactor, freze de zapada si placi compactoare.

Aceste produse se aduc la vanzator sau service (pentru cei din Bucuresti) de catre clientul final.


Certificate garantie Keter

 1. Obligatia clientului este de a verifica coletul (stare ambalaj, inventarierea pieselor conform listei prezentate in manual utilizare produs) inainte de a incepe montajul produsului.
  ATENTIE! Produsul montat nu se poate returna. In cazul in care clientul constata lipsa / neconformitatea unei piese, ulterior montarii, acesta se poate adresa magazinului pentru inlocuirea piesei respective. Nu distrugeti ambalajul, returnarea produsului se poate face doar in ambalajul original.
  !!ATENTIE: Clientul are obligatia ca in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului sa anunte orice defect /neconformitate a produsului via e-mail la adresele specificate mai jos. Vanzatorul are obligatia de a face toate demersurile in vederea solutionarii eventualelor reclamatii in termen de 15 zile de la data primirii reclamatiei (in functie de disponibilitatea pieselor necesare la producator). Daca reclamatia nu este solutionata in termenul agreat (lipsa pieselor de schimb in stocul vanzatorului si/sau lipsa la producator), clientul poate returna produsul, dar numai in conditiile in care produsul fost achizitionat si receptionat.
 2. Montajul poate fi realizat de catre client urmand toti pasii din manualul de utilizare / instructiuni montaj inclus. In cazul montarii incorecte ca urmare a nerespectarii instructiunilor de montaj din manual, produsul nu mai face obiectul garantiei.
  !!ATENTIE: In cazul casutelor montajul se face doar pe o suprafata plana si fixa (ex: fundatie, beton, asfalt, sapa, dale din piatra).
  In cazul in care, inainte sau la montaj, se constata ca o piesa este defecta sau este lipsa, va rugam sa luati legatura cu Departamentul de Relatii Clientii al vanzatorului.
 3. Garantia nu acopera:
  • - zgarieturile / fisurile, decolorarea, ruginirea sau alte defectiuni aparute ca rezultat al utilizarii necorespunzatoare si al uzurii aparute in timpul exploatarii produsului sau modificarii / deplasarii acestuia
  • - defectiuni cauzate de conditii meteorologice nefavorabile (grindina, furtuni, inundatii, incendii, vant puternic etc)
  • - daune intentionate sau accidentale

Mobilierul de gradina beneficiaza de garantie doar daca s-au respectat toate conditiile de folosire: montarea conform instructiunilor din manual, utilizarea corespunzatoare pe o suprafata plana, greutatea maxima admisa / persoana 110kg, neutilizarea si protectia produsului la temperaturi < -5° C.

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie