Set 6 pahare vin alb RCR Timeless 230 ml

  • Set 6 pahare vin alb RCR Timeless 230 ml

Set 6 pahare vin alb RCR Timeless 230 ml

0 recenzii Scrie o recenzie

Set 6 pahare vin alb RCR Timeless 230 ml

65,70 lei
145,00 lei
-54%
cu TVA
Cantitate

Set 6 pahare vin alb RCR Timeless 230 ml

Setul RCR Timeless contine 6 pahare pentru vin alb. Un pahar are capacitatea de 230 ml, inaltimea de 200 mm si diametrul de 81 mm.

Linia de pahare Timeless, din colectia RCR Style, a fost conceputa pentru mesele ce sunt  intotdeauna elegante si la moda. Linia de pahare Timeless, din colectia RCR Style, reprezinta  rafinamentul etern, al stilului  clasic, care te va incanta pentru o viata.

 Colectia de pahare RCR STYLE, cu toate liniile sale, este creata special pentru mesele festive de acasa, carora le adauga o nota de distinctie.

De asemenea, sunt recomandarea ideala pentru un cadou sofisticat, pentru nunti, aniversari, casa noua etc.

Colectia de pahare RCR STYLE se defineste prin linii si design tradițional și elegant, decorate cu taieturi si finisaje realizate manual.

Liniile de pahare din colectia RCR STYLE sunt destinate consumatorului exigent care cauta placerea in eleganta de fiecare zi.

Produsele colectiei RCR STYLEsunt realizate din LUXION®, material patentat pe plan international - absolut inovator, transparent, stralucitor si durabil, obtinut in urma unui amestec special de cea mai pura materie prima, avand un indice de refractie de 1.5425, fiind foarte apropiat de cel al cristalului: 1.545.

Sticla cristalina reprezinta o inovatie a industriei cristalului, prin care se ofera, iubitorilor de frumos, produse cu preturi accesibile,dar  de calitate si  eleganta asemanatoare cristalului,

Paharele colectiei RCR STYLE sunt stralucitoare, au o transparenta de 100% si prezinta siguranta in contact cu lichidele, fara a schimba culoarea sau mirosul acestora.

    

 

RCR
12.107.504.00040

Fisa tehnica

Capacitate (ml)
230 ml
Colectia
Timeless
Material
Sticla
Culoare
Transparent
Numar piese/set
6
Tip pahar
Vin
Cu picior
Da
Se poate spala la masina de spalat vase
Da

Referinte specifice

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie