Umidificator purificator aer Soenhle Airfresh Hygro 500

Umidificator purificator aer Soenhle Airfresh Hygro 500

0 recenzii Scrie o recenzie

Umidificator purificator aer Soenhle Airfresh Hygro 500

630,22 lei
cu TVA

Inclusiv 1,19 lei pentru ecotaxa

Cantitate

Umidificator purificator aer Soenhle Airfresh Hygro 500

Soehnle Airfresh Hygro 500 utilizeaza tehnologia de evaporare igienica pentru umidificarea aerului, fara expunere bacteriana. In special iarna, starea noastra de bine sufera din cauza aerului uscat din incapere, provenit de la sistemele de incalzire. Daca doriti sa protejati sistemul respirator, este necesar un umidificator care sa functioneze eficient si igienic.

Umidificatorul Soehnle Airfresh Hygro 500 atrage aerul uscat din camera, filtreaza particulele de praf sau parul si imbogateste aerul cu molecule de vapori de apa proaspata. Acesta functioneaza fara a incalzi apa si elibereaza vapori de apa fini. Aerul umidificat este distribuit uniform in toata incaperea, eliberand pana la 99% mai putine bacterii, in comparatie cu umidificatoarele cu ultrasunete.

Folosind un senzor de umiditate integrat, Soenhle Airfresh Hygro 500 monitorizeaza constant umiditatea aerului, afisata pe ecranul LCD iluminat. Astfel, dispozitivul asigura un grad de umiditate constant si sanatos prin adaptarea automata a vitezei ventilatorului in functie de gradul de umiditate. De asemenea, puteti seta umiditatea dorita manual, prin reglarea continua pana la 75%. Viteza ventilatorului si trei trepte de putere va permit reglarea intensitatii umiditatii dorite. Dupa atingerea gradului de umiditate dorit sau in cazul in care rezervorul de apa se goleste, umidificatorul se opreste automat. Folosind functia cronometru puteti seta durata umiditatii pana la 12 ore. Rezervorul mare de apa este detasabil si contine un volum de 4.9 l. Astfel, Airfresh Hygro 500 purifica aerul unei incaperi mari de pana la 50 m². Airfresh Hygro 500 este prevazut cu o functie de afisare pentru schimbarea filtrului atunci cand este necesar, pentru un aer curat si sanatos, in mod constant.

Detalii produs

Dimensiuni: 43.6 x 21.6 x 30 cm

Soehnle
12.106.516.00015

Fisa tehnica

Culoare
Alb
Trepte viteza
3
Tip produs
Umidificator aer
Suprafata acoperita (m2)
50 m²

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie