Uscator rufe Leifheit Pegasus 200 Deluxe Mobile

Uscator rufe Leifheit Pegasus 200 Deluxe Mobile

0 recenzii Scrie o recenzie

Uscator rufe Leifheit Pegasus 200 Deluxe Mobile

199,90 lei
218,37 lei
-8%
cu TVA
Cantitate

Uscatorul de rufe Leifheit Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile dispune de tije de uscare reglabile, astfel incat sa poti modifica distanta dintre liniile de uscare. Astfel, exista mai mult spatiu de uscare de fiecare data cand speli.

De asemenea, se simplifica agatatul hainelor pe uscator si accelereaza procesul de uscare. Spatierea mai buna imbunatateste fluxul si circulatia aerului permitand uscarea mai rapida si a mai multor haine.

Uscatorul de rufe Leifheit Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile include si doua suporturi pentru rufe mai mici, pe care se pot fixa pana la 54 de articole (sosete, batiste, pantaloni scurti etc.) fara a fi necesara utilizarea de carlige separate. Suporturile se potrivesc pe orice bara cu diametrul intre 15 si 18 mm.

Extensiile laterale ale uscatorului Leifheit Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile au inaltimea de 107 cm ce garanteaza ca rufele lungi, precum prosoapele sau pantalonii, se pot usca si nu ating solul.                   

Uscatorul de rufe Leifheit Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile reprezinta echiparea completa in materie de uscatoare de rufe:

 • roti la doua dintre picioare, pentru a putea fi mutat mai usor; 
 • un saculet pentru carlige de rufe, care se poate prinde rapid si usor de uscator cu ajutorul agatatoarei cu arici; astfel carligele vor fi mereu la dispozitia dumneavoastra;
 • 5 umerase cu suport de prindere ce rezista la vant;
 • cele doua tije exterioare ale aripilor laterale au o forma ondulata, fiind perfecte pentru a agata cele cinci umerase rezistente la vant incluse in pachet; umerasele se fixeaza de tija si nu cad nici macar atunci cand este vant puternic;
 • doua suporturi cu carlige pentru uscarea obiectelor mici, unde puteti prinde extrem de simplu rufe precum sosete, batiste sau lenjerie intima;
 • o husa pentru uscare delicata, pe care o intindeti peste uscator - aceasta este perfecta pentru uscarea pe orizontala a hainelor delicate.

Datorita celor doua roti ale uscatorului, tot ce trebuie sa faceti este sa ridicati una din partile laterale ale uscatorului si deja puteti sa il mutati in toate locurile - acesta poate trece chiar si peste obstacole mici.Rotile au un suport pivotant, mobil 360° in orice directie si datorita stratului de cauciuc, se pot traversa si suprafete delicate, precum parchet sau parchet laminat. Dat fiind faptul ca rotile se misca numai in timpul deplasarii, uscatorul Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile este stabil si sigur.

Uscatorul de rufe Leifheit Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile este potrivit atat pentru interior, cat si pentru exterior. Uscatorul se poate plia pentru o depozitare compacta.

Caracteristici:

 • capacitatea de uscare de 20 m ofera posibilitatea uscarii unui volum mare de rufe simultan;
 • inaltime - 87 cm, iar pe laterale 107 cm, fiind potrivit si pentru rufe lungi;
 • latime - 66 cm;
 • lungime - 167 cm;
 • include doua suporturi cu carlige pentru obiecte mici.

Uscatorul de rufe Leifheit Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile este foarte stabil chiar si in conditii de vant, datorita picioarelor paralele prevazute cu insertie cauciucata la baza de jos. 

Uscatorul de rufe Leifheit Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile se monteaza usor si se rabateaza la fel de rapid. Tijele de uscare sunt acoperite cu un strat special, fiind rezistente la rugina.

Leifheit
12.106.509.00032

Fisa tehnica

Colectia
Pegasus
Material
Aluminiu + plastic
Tip produs
Uscator rufe pliabil
Capacitate de uscare (m)
20

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie