Uscator rufe Leifheit Pegasus Tower 200 Deluxe

Uscator rufe Leifheit Pegasus Tower 200 Deluxe

0 recenzii Scrie o recenzie

Uscator rufe Leifheit Pegasus Tower 200 Deluxe 

189,00 lei
235,80 lei
-19%
cu TVA
Cantitate

Uscator rufe Leifheit Pegasus Tower 200 Deluxe Uscator rufe Leifheit Pegasus Tower 200 Deluxe te ajuta sa economisesti spatiu in locuinta, oferind o suprafata generoasa de uscare, cu toate accesoriile incluse.

Uscatorul Leifheit Pegasus Tower 200 Deluxe are dimensiunea de 66 x 61 cm si poate fi amplasat cu usurinta in orice cabina de dus sau balcon ingust.

Uscatorul de rufe este prevazut cu trei nivele de uscare, situate unul deasupra celuilalt, ce ofera o lungime totala de uscare a rufelor de pana la 20 metri, echivalentul a doua masini de spalat.

De asemenea, uscatorul Tower 200 Deluxe este complet echipat cu accesorii, precum cinci umerase si suporturi practice pentru uscarea articolelor mici, a sosetelor sau lavetelor de curatare. Umerasele se pot fixa in bara de uscare printr-un spatiu special, astfel fiind protejate de vant, iar panza moale inclusa poate fi intinsa pe barele de uscare pentru protectia articolelor delicate.

Uscatorul de rufe este echipat si cu un suport pentru carlige, care poate fi amplasat la indemana, pe barele de uscare.

Dupa utilizare, uscatorul de rufe Leifheit Pegasus Tower 200 Deluxe poate fi pliat si depozitat in spatii restranse, chiar si intre dulap si perete.

Acesta are inaltimea de 1.50 metri, este stabil si rezistent la rugina. Dimensiuni produs: 66 x 61 x 150 cm

Leifheit
12.106.509.00074

Fisa tehnica

Colectia
Pegasus
Material
Aluminiu + plastic
Culoare
Alb
Tip produs
Uscator rufe pliabil

Referinte specifice

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie