Bol portelan Bonna Nacrous 18 cm

Bol portelan Bonna Nacrous 18 cm

0 recenzii Scrie o recenzie

Bol portelan Bonna Nacrous 18 cm

47,18 RON
cu TVA
Cantitate

Bol portelan Bonna Nacrous 18 cm

Pentru producatorul Bonna, gastronomia este o experienta deosebita iar valoarea de prezentare si de ambianta sunt la fel de importante ca si servirea mesei si mancarea. Astfel, scopul sau este de a realiza cele mai frumoase seturi de masa pentru zone de dining aglomerate, cu caracteristici ce scot in evidenta rezistenta produselor, precum si esteticul acestora.

Indeplinind cele mai dure cerinte, toate produsele Bonna care au fost identificate cu acest tip de rezistenta, sunt proiectate  pentru a fi utilizate pentru un timp cat mai indelungat. Pe langa estetica, produsele Bonna au fost concepute pentru a fi usor stivuite.

Bonna foloseste la producerea articolelor din gama sa materiale din clasa premium, pentru a preveni zgaraieturile provocate de masinile de spalat industriale sau tacamuri. Transluciditatea este rezultatul unui proces de cercetare si dezvoltare profunda, astfel incat, Bonna a realizat o formula ce ofera o luminozitate unica produselor.

Bolul din colectia Nacrous este realizat din portelan, are diametrul de 18 cm si capacitatea de 470 ml. Acesta se preteaza atat gusturilor clasice cat si celor moderne.

Detalii produs

Diametru: 18 cm

Capacitate: 470 ml

Bonna
11.114.517.00133

Fisa tehnica

Capacitate (ml)
470 ml
Colectia
Nacrous
Material
portelan
Culoare
Alb
Tip produs
Bol
Diametru (cm)
18

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie