Bol alungit portelan Ionia Black&White alb 8.5 x 2 cm

Bol alungit Ionia Black&White alb 8.5x2cm
 • Bol alungit Ionia Black&White alb 8.5x2cm
 • Bol alungit Ionia Black&White alb 8.5x2cm
Bol alungit Ionia Black&White alb 8.5x2cm
Bol alungit Ionia Black&White alb 8.5x2cm 1 Bol alungit Ionia Black&White alb 8.5x2cm 2
Bol alungit portelan Ionia Black&White alb 8.5 x 2 cm
Pret de vanzare: 1,02 lei
TVA inclus
Rata 0,09 lei / luna
Pret de lista: 3,39 lei
3 recenzii Scrie o recenzie
4002705
11.117.526.00163
Ultimele produse in stoc
Bol alungit portelan Ionia Black&White alb 8.5 x 2 cm
Cantitate

Cantitatea minima de comanda pentru produs este 6.

Bol alungit portelan Ionia Black&White alb 8.5 x 2 cm - Descriere

Bol alungit portelan Ionia Black&White alb 8.5 x 2 cm

Black& White - in alb si negru: un trend elegant si atemporal

Combinatia contrastanta alb-negru a gamei Black& White face ca totul sa fie vizibil izbitor, frumos, elegant si rafinat. Acesta este unul dintre motivele pentru care linia Black&White este preferata de catre cei din industria HORECA, atunci cand cauta sa adauge o nota de lux pentru accesorizarea oricarei linii de portelan, la  servirea mesei pentru uz hotelier.

Un echilibru intre tonurile alb-negru este esential in crearea unui aspect perfect; trebuie ca toate piesele din colectia de accesorii vesela Black& White sa se imbine cu atentie, pentru a atenua influenta tonurilor intunecate. Accesoriile din portelan de culoare neagra trebuie reunite in mod echilibrat cu accesoriile din portelan de culoare alba, astfel incat , impreuna, sa aiba un aspect spectaculos.

Toate componentele liniei  Black&White au forme geometrice simpliste, cu aspect desavarsit, fin curbate, care scot in evidenta stilul traditional de aranjare a mesei; piesele sunt destinate pentru a servi delicatese rafinate, sosuri imbietoare, sau condimente, astfel ca orice fel de preparat sa fie prezentat cu un stil desavarsit: alb elegant si negru rafinat, creaza impreuna armonie, finete si celebrare a frumosului. In ciuda detaliilor delicate, gama Black&White este foarte rezistenta.

Gama Black& White de accesorii pentru servirea mesei poate fi folosita pentru a configura utilitatea si conceptul estetic al aranjarii mesei, atat pentru servirea la mese, dar si pentru servirea preparatelor stil bufet, de la mic dejun si pana la cina.

Portelanul IONIA, fabricat in Grecia, reprezinta combinatia ideala intre calitate si design.

Fata de alte produse, vesela din portelan Ionia are caracteristici care o diferentiaza prin:

- Calitate absoluta: procedurile extinse de control al calitatii la fiecare etapa de productie asigura calitatea absoluta a portelanului Ionia. Sunt folosite teste speciale pentru a masura durabilitatea produselor, acestea fiind inspectate si verificate din stadiul de materie prima si pana in etapa de produse finit.
- Rezistenta la uzura: marginile si varfurile pieselor individuale sunt de obicei zonele care sufera cel mai ridicat grad de uzura, insa datorita matritelor speciale Ionia ce intaresc exact aceste zone, uzura produselor finite din portelan Ionia este minimizata.
- Reducerea cheltuielilor: datorita deteriorarii extrem de reduse in timp a produselor din portelan pentru cei care achizitioneaza pentru industria HORECA, costul de inlocuire a veselei va fi foarte redus, conducand la economii insemnate de-a lungul timpului.
- Economie si functionalitate: articolele din portelan Ionia sunt suprapozabile, astfel incat spatiul de depozitare necesar este considerabil optimizat si redus. De asemenea, designul accesoriilor Ionia este multifunctional, ceea ce permit folosirea aceleiasi farfurii pentru mai multe tipuri de cesti, sau a aceluiasi capac, atat pentru ceainic cat si pentru cafetiera sau laptiera. Astfel alegerea articolelor Ionia genereza economii de bani si spatiu in acelasi timp.
- Rezistenta la zgarieturi: portelanul Ionia nu poate fi zgariat nici cu cel mai ascutit dintre cutite, intrucat , in procesul cde fabricare, produsele sunt arse in cuptoare, la temperaturi ce depasesc 1400°C. Astfel, produsele de portelan Ionia nu isi modifica aspectul de-a lungul anilor.
- Siguranta: atunci cand se sparge un portelan de slaba calitate, de obicei acesta se fragmenteaza in bucati mici, ce constituie un pericol pentru persoanele ce utilizeaza produsul. In schimb, articolele din portelan Ionia se sparg in bucati mari, vizibile, usor de strans si aproape nevatamatoare.
- Accent pe igiena: in cadrul procesului cde productie, articolele de vesela Ionia trec printr-o etapa specifica, de lustruire, ce asigura o glazurare uniforma a intregii suprafete a produselor, astfel incat acestea nu se deterioreaza in timp, indiferent de numarul de spalari. Rezultatul este un portelan usor de curatat, pe care nu rezista nici cea mai mica urma de resturi de mancare care ar putea avea ca efect dezvoltarea micro-organismelor. Procesul de productie a portelanului Ionia asigura o igiena perfecta a produsului finit.
- Rezistenta la socuri termice: articolele de portelan Ionia au fost special produse astfel incat sa reziste la fluctuatiile de temperatura ce intervin intre operatiunile de depozitare si servire.
- Design si modele rafinate Designul articolelor din portelan Ionia se mentine in permanenta, nu se sterge si nu isi pierde luciul nici dupa 3000 spalari, acesta fiind rezultatul metodelor de glazurare ce garanteaza o durata indelungata de viata a produsului.
- Design unic: pentru produsele destinate pietei HORECA, echipa de creatie Ionia studiaza permanent trendurile in materie de design modern precum si solicitarile companiilor, astfel incat rezultatele sa poata satisfaca si cele mai variate si exigente gusturi. Designurile Ionia pot astfel sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra privind inserarea anumitor detalii cum ar fi logo-uri, marci comerciale sau diverse modele decorative. In acest mod va oferim posibilitatea de a va personaliza produsele pentru garantarea unui stil personalizat.
Bol alungit Ionia Black&White alb dimensiune 8.5x2 cm

Bol alungit portelan Ionia Black&White alb 8.5 x 2 cm - Detalii

Ionia
11.117.526.00163

Date tehnice

Colectia
Black&White
Material
Portelan
Dimensiuni
8.5x2cm

Termene de garantie standard

 • Persoana fizica: 2 ani garantie
 • Persoana juritica: 1 an garantie

Conditii de garantie standard

Drepturile consumatorului sunt prevazute de O.G. nr 21/1992. privind protectia consumatorilor cu modificarile si completarile ulterioare si L.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, modificata si completata, si nu sunt afectate prin garantia oferita.

Persoana care aduce aparatul si prezinta actele de propietate (certificat de garantie in original si copie factura sau bon fiscal) este considerata imputernicita sa reprezinte propietarul in relatia cu distribuitorul (vanzatorul) autorizat.

Produsele care fac obiectul garantiei sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare, au fost testate si indeplinesc cerintele standardelor europene aplicabile.

Perioada de garantie, acordata de fabricant, decurge de la data achizitionarii aparatului. Inainte de utilizarea aparatului recomandam citirea manualului de utilizare.

ATENTIE! Piesele de schimb inlocuite la aparat beneficiaza de garantie numai in cazul in care acestea au fost montate intr-un centru autorizat de intretinere si reparatii.

In cadrul termenului de garantie, distribuitorul autorizat suporta toate costurile privind repararea sau inlocuirea pieselor de schimb defecte din cauza viciilor de fabricatie. Pentru lucrarile de reparatie executate se acorda garantie. Consumabilele si piesele supuse uzurii normale nu beneficiaza de garantie (furtune, curele, perii colectoare, lanturi, cutite, lance, pistol, cap prindere, lama, mandrina, role ghidaj, cablu alimentare, intinzator lant, bujii, filtre aer si benzina, roti, sistemul demaror, sistem de amortizare) care intra in componenta aparatului, cu exceptia cazului in care acestea prezinta vicii ascunse.

ATENTIE! Toate generatoarele vin fara ulei. Inainte de prima utilizare trebuie alimentate cu ulei conform specificatiilor din manualul de utilizare. Pentru generatoarele Stanley este recomandata utilizarea benzinei cu cifra octanica 98. Este interzis a se utiliza generatoarele pentru invertoare sau aparate de sudura.

Defectele acoperite de garantie vor fi remediate prin reparare gratuita sau prin inlocuire (dupa caz) conform legislatiei in vigoare.

In cazul termenului de garantie repararea sau inlocuirea produsului se va face intr-o perioada de cel mult 15 zile calendaristice de la data prezentarii aparatului la unitatea de service autorizata.

Durata medie de utilizare este de cinci (5) ani, in conditile unei exploatari normale conform specificatiilor din manualul de utilizare. Dupa expirarea termenului de garantie propietarul beneficiaza contra cost, de service post-garantie (cu piese de schimb, accesorii si consumabile originale).

Pentru interventiile in cadrul termenului de garantie va rugam sa va adresati centrului de service sau vanzatorului autorizat.

La fiecare interventie, unitatea de service este obligata sa completeze detaliile reparatiei efectuate. La solicitarea unei reparatii in cadrul TG cumparatorul are obligatia de a prezenta aparatul complet cu toate piesele si accesoriile din dotare (discuri, aparatori etc.).

Nu sunt acoperite de garantie piesele sparte, rupte, fisurate sau alte defecte fizice datorate utilizarii incorecte sau fortarii produsului.


Pentru produsele de uz gospodaresc (Bricolaj)

PIERDEREA GARANTIEl (aceasta categorie nu este destinata uzului profesional, prestari servicii sau lucrari catre terti).

 1. Neprezentarea certificatului de garantie, stampilat si cu rubricile completate (tip, serie, factura, data vanzare, nume client), atunci cand se solicita o reparatie in garantie.
 2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere, precizate in instructiunile ce insotesc produsul la livrare (unde este cazul).
 3. Constatarea de catre specialisti autorizati, a faptului ca defectul reclamat se datoreaza utilizatorului. Produsul prezinta defectiuni cauzate de necunoastere, omitere, neglijenta sau accident.
 4. Incredintarea produsului spre utilizare persoanelor minore sau persoanelor care nu au fost instruite cu privire la modul de functionare, utilizare si manipulare a aparatului.
 5. Incredintarea sau desfacerea aparatului sau orice interventie pentru aducerea la conformitate facuta de alte persoane neautorizate sau firme neautorizate.
 6. Utilizarea aparatului in alte scopuri decat cele pentru care a fost proiectat si fabricat sau folosirea acestuia in alt domeniu decat cel inscris in prezentul certificat de garantie. Deteriorari sau modificari care afecteaza modul de functionare al aparatului, performanta sau durabilitatea sa.
 7. Utilizarea unor accesorii incompatibile sau necorespunzatoare (ex. disc cu pastila sparta sau lipsa, perii sarma dezechilibrate, discuri folosite la alte polizoare) cu produsul si care influenteaza modul de functionare, performantele si durabilitatea sa.
 8. Uzura normala, accesoriile si consumabilele nu fac obiectul garantiei.
 9. Seria aparatului nu este lizibila sau nu corespunde cu datele din certificatul de garantie.
 10. Deteriorarea rotorului si a statorului cauzat de suprasarcina, sau afectarea ventilarii corecte, constand in colorarea uniforma a colectorului.
 11. Deteriorarea rotorului si a statorului, constand in topirea izolatiei, cauzata de incalzire excesiva prelungita sau scurt circuit intre bobine.
 12. Deteriorari din cauza patrunderii in interiorul produsului a unor corpuri straine-nisip. capse, pietre, lemne etc.
 13. Ax antrenare, rupt sau deteriorat, rulment oscilant, din cauza de soc mecanic sau sarcina brusca sau utilizare excesiva timp indelungat (spart excesiv beton cu rotopercuntante).
 14. Interupator spart sau intepenit din cauza unui soc mecanic sau depuneri de praf sau apasare excesiva.
 15. Utilizarea echipamentelor cu ulei insuficient sau necorespunzator care duce la griparea pieselor.

Reparatii efectuate de tehnicieni specializati si numai cu piese originale

* Acest serviciu nu se aplica pentru gama de compresoare (24/50/100/200/270/500L), generatoare, MAI compactor, freze de zapada si placi compactoare.

Aceste produse se aduc la vanzator sau service (pentru cei din Bucuresti) de catre clientul final.


Certificate garantie Keter

 1. Obligatia clientului este de a verifica coletul (stare ambalaj, inventarierea pieselor conform listei prezentate in manual utilizare produs) inainte de a incepe montajul produsului.
  ATENTIE! Produsul montat nu se poate returna. In cazul in care clientul constata lipsa / neconformitatea unei piese, ulterior montarii, acesta se poate adresa magazinului pentru inlocuirea piesei respective. Nu distrugeti ambalajul, returnarea produsului se poate face doar in ambalajul original.
  !!ATENTIE: Clientul are obligatia ca in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului sa anunte orice defect /neconformitate a produsului via e-mail la adresele specificate mai jos. Vanzatorul are obligatia de a face toate demersurile in vederea solutionarii eventualelor reclamatii in termen de 15 zile de la data primirii reclamatiei (in functie de disponibilitatea pieselor necesare la producator). Daca reclamatia nu este solutionata in termenul agreat (lipsa pieselor de schimb in stocul vanzatorului si/sau lipsa la producator), clientul poate returna produsul, dar numai in conditiile in care produsul fost achizitionat si receptionat.
 2. Montajul poate fi realizat de catre client urmand toti pasii din manualul de utilizare / instructiuni montaj inclus. In cazul montarii incorecte ca urmare a nerespectarii instructiunilor de montaj din manual, produsul nu mai face obiectul garantiei.
  !!ATENTIE: In cazul casutelor montajul se face doar pe o suprafata plana si fixa (ex: fundatie, beton, asfalt, sapa, dale din piatra).
  In cazul in care, inainte sau la montaj, se constata ca o piesa este defecta sau este lipsa, va rugam sa luati legatura cu Departamentul de Relatii Clientii al vanzatorului.
 3. Garantia nu acopera:
  • - zgarieturile / fisurile, decolorarea, ruginirea sau alte defectiuni aparute ca rezultat al utilizarii necorespunzatoare si al uzurii aparute in timpul exploatarii produsului sau modificarii / deplasarii acestuia
  • - defectiuni cauzate de conditii meteorologice nefavorabile (grindina, furtuni, inundatii, incendii, vant puternic etc)
  • - daune intentionate sau accidentale

Mobilierul de gradina beneficiaza de garantie doar daca s-au respectat toate conditiile de folosire: montarea conform instructiunilor din manual, utilizarea corespunzatoare pe o suprafata plana, greutatea maxima admisa / persoana 110kg, neutilizarea si protectia produsului la temperaturi < -5° C.

Recenzii
Nota 
Rodica C
15-01-2021

5/5

5/5

Nota 
Darie F
31-07-2020

5/5

5/5

Nota 
Rodica C
22-06-2020

O bijuterie

O bijuterie

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
group_work Consimțământ pentru cookie-uri