Bol oval portelan 2 compartimente negru Ionia Black&White 11 cm

Bol oval portelan 2 compartimente negru Ionia Black&White 11 cm

0 recenzii Scrie o recenzie

Bol oval portelan 2 compartimente negru Ionia Black&White 11 cm

7,71 lei
12,85 lei
-40%
cu TVA
Cantitate

Bol oval portelan 2 compartimente negru Ionia Black&White 11 cm

Black& White - in alb si negru: un trend elegant si atemporal!

Combinatia contrastanta alb-negru a gamei Black& White face ca totul sa fie vizibil izbitor, frumos, elegant si rafinat.

Acesta este unul dintre motivele pentru care linia Black&White este preferata de catre cei din industria HORECA, atunci cand cauta sa adauge o nota de lux pentru accesorizarea oricarei linii de portelan, la  servirea mesei pentru uz hotelier.

Un echilibru intre tonurile alb-negru este esential in crearea unui aspect perfect; trebuie ca toate piesele din colectia de accesorii vesela Black& White sa se imbine cu atentie, pentru a atenua influenta tonurilor intunecate.

Accesoriile din portelan de culoare neagra trebuie reunite in mod echilibrat cu accesoriile din portelan de culoare alba, astfel incat , impreuna, sa aiba un aspect spectaculos.

Toate componentele liniei  Black&White au forme geometrice simpliste, cu aspect desavarsit, fin curbate, care scot in evidenta stilul traditional de aranjare a mesei; piesele sunt destinate pentru a servi delicatese rafinate, sosuri imbietoare, sau condimente, astfel ca orice fel de preparat sa fie prezentat cu un stil desavarsit: alb elegant si negru rafinat, creaza impreuna armonie, finete si celebrare a frumosului. In ciuda detaliilor delicate, gama Black&White este foarte rezistenta.

Gama Black& White de accesorii pentru servirea mesei poate fi folosita pentru a configura utilitatea si conceptul estetic al aranjarii mesei, atat pentru servirea la mese, dar si pentru servirea preparatelor stil bufet, de la mic dejun si pana la cina.

Detalii produs:

Dimensiuni: 11 x 8 x 2.6 cm

Ionia
11.137.526.00008

Fisa tehnica

Colectia
Black&White
Material
Portelan
Dimensiuni
11cm
Culoare
Negru
Forma
Ovala
Se poate spala la masina de spalat vase
Da
Stil imprimare
Fara imprimare

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie