Bol portelan Bonna Shade 9 cm

Bol portelan Bonna Shade 9 cm

Bol portelan Bonna Shade 9 cm

27,79 lei Rata 2,32 lei / luna
cu TVA
0 recenzii Scrie o recenzie
SH 9KS
11.114.517.00258
Disponibil in stoc

Bol portelan Bonna Shade 9 cm

Bol portelan Bonna Shade 9 cm se remarca prin negrul mat ce evidentiaza culorile si textura preparatelor, imbratisand platinguri diverse, autentice.

Colectia Bonna Shade este inspirata de ultimele tendinte de design si tehnologie, o colectie complexa cu forme unice dedicata locatiilor Horeca cu specific asiatic, ce ofera eleganta si rafinament, fiind in armonie cu preparatele culinare.

Pentru producatorul Bonna, gastronomia este o experienta deosebita iar valoarea de prezentare si de ambianta sunt la fel de importante ca si servirea mesei si mancarea. Astfel, scopul sau este de a realiza cele mai frumoase seturi de masa pentru zone de dining aglomerate, cu caracteristici ce scot in evidenta rezistenta produselor, precum si esteticul acestora.

Indeplinind cele mai dure cerinte, toate produsele Bonna care au fost identificate cu acest tip de rezistenta, sunt proiectate  pentru a fi utilizate pentru un timp cat mai indelungat. Pe langa estetica, produsele Bonna au fost concepute pentru a fi usor stivuite.

Bonna foloseste la producerea articolelor din gama sa materiale din clasa premium, pentru a preveni zgaraieturile provocate de masinile de spalat industriale sau tacamuri. Transluciditatea este rezultatul unui proces de cercetare si dezvoltare profunda, astfel incat, Bonna a realizat o formula ce ofera o luminozitate unica produselor.

Bolul poate fi curatat usor manual sau in masina de spalat vase, in conditii de siguranta.


Detalii produs

Diametru: 9 cm

Bonna
11.114.517.00258

Date tehnice

Colectia
Shade
Material
Portelan
Culoare
Negru
Tip produs
Bol
Forma
Rotunda
Se poate spala la masina de spalat vase
Da
Stil imprimare
Fara imprimare
Diametru (cm)
9

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie