Container perforat inox 1/1 APS 4 cm

Container perforat inox 1/1 APS 4 cm

0 recenzii Scrie o recenzie

Container perforat inox 1/1 APS 4 cm

74,26 lei
92,82 lei
-20%
cu TVA
Cantitate

Containerul perforat din inox GN 1/1 APS este rezistent si perfect finisat, fiind destinat utilizarii intense in bucatariile profesionale. Perforarea asigura o degajare uniforma și eficientă a alimentelor, se utilizeseaza in principal pentru legume cu abur sau pentru bufet. Acesta este realizat din otel inoxidabil cromat cu o suprafata mata satinata. Marginile containerului perforat GN 1/1 ofera stabilitate evitand riscul de rasturnare in timpul utilizarii. Suprafetele netede si colturile largi ale containerului asigura curatarea usoara. De asemenea se poate curata si la masina de spalat vase.

Containerul este rezistent la temperaturi cuprinse intre -40 si +280°C. Forma speciala permite suprapunerea, astfel spatiul de depozitare este redus considerabil.

Inainte de prima utilizare, este se recomanda ca produsul sa fie curatat cu apa calda, cu ajutorul unui burete moale, apoi clatit cu apa.

Dimensiuni produs:

Lungime x latime x inaltime: 53 x 32.5 x 4 cm

Capacitate: 4.5 l

Mai multe informatii despre produse, cat si despre alte solutii pentru catering puteti gasi in articolul: Solutii pentru catering

APS
11.111.513.00002

Fisa tehnica

Material
Inox
Inaltime
4 cm
Tip produs
Container
Capacitate (L)
4.5

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie