Farfurie intinsa portelan Ionia Euphoria 27 cm

  • Farfurie intinsa Ionia Euphoria 27 cm
Farfurie intinsa portelan Ionia Euphoria 27 cm
Farfurie intinsa Ionia Euphoria 27 cm

Farfurie intinsa portelan Ionia Euphoria 27 cm

22,02 lei Rata 1,84 lei/ luna
cu TVA
2 recenzii Scrie o recenzie
11.117.517.00151
Disponibil in stoc

Farfurie intinsa portelan Ionia Euphoria 27 cm

Cantitate

Farfurie intinsa portelan Ionia Euphoria 27 cm

Colectia Ionia Euphoria este realizata din portelan si este definita de eleganta, datorita designului sau unic.

Farfuria intinsa din colectia Euphoria de la Ionia are diametrul de 27 cm. Aceasta este de culoare alba si contine insertii abstracte maro, fiind un model rafinat destinat industriei HoReCa. Farfuria Ionia Euphoria este realizata din portelan, fabricata in Grecia si reprezinta combinatia ideala intre calitate si design.

Echipa de creatie Ionia studiaza permanent trendurile in materie de design modern precum si solicitarile companiilor, astfel incat rezultatele vor satisface si cele mai variate si rafinate gusturi.

Fata de alte farfurii realizate din portelan, farfuria Ionia Euphoria contine caracteristici unice. Aceasta se remarca prin calitate absoluta, fiind verificata permanent, din stadiul de materie prima si pana in etapa de produs finit. Farfuria Ionia Euphoria este rezistenta la uzura, deoarece marginile sunt intarite prin matrite speciale.

Degradarea si deteriorarea aspectului in timp a produselor brandului Ionia sunt extrem de reduse, astfel incat cei care achizitioneaza vesela pentru industria HoReCa vor putea face economii insemnate, deoarece nu trebuie sa inlocuiasca frecvent vesela.

De asemenea, articolele din portelan Ionia sunt suprapozabile, spatiul de depozitare necesar fiind considerabil optimizat si redus.

Articolele din portelan Ionia nu se fragmenteaza in bucati mici, ci se sparg in bucati mari, vizibile, usor de strans si aproape nevatamatoare.

In cadrul procesului de productie, articolele de vesela Ionia trec printr-o etapa specifica de lustruire ce asigura o glazurare uniforma a intregii suprafete a produselor, pe care nu rezista nici cea mai mica urma de resturi de mancare care ar putea avea ca efect dezvoltarea micro-organismelor. 

Vesela din portelan Ionia nu se deterioreaza in timp, indiferent de numarul de spalari si a fost special fabricata astfel incat sa reziste la fluctuatiile de temperatura ce intervin intre operatiunile de spalare, depozitare, servire.

Detalii produs

Diametru: 27 cm

Ionia
11.117.517.00151

Date tehnice

Colectia
Euphoria
Material
Portelan
Culoare
Alb
Tip produs
Farfurie intinsa
Forma
Rotunda
Stil imprimare
Buline si dungi
Diametru (cm)
27

Recenzii

Nota 
camelia andreea e
16-05-2020

5/5

5/5

Nota 
Monalisa I
15-02-2020

5/5

5/5

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie