Farfurie desert portelan Ionia Iris 20 cm

Farfurie desert portelan Ionia Iris 20 cm

0 recenzii Scrie o recenzie

Farfurie desert portelan Ionia Iris 20 cm

7,22 lei
15,35 lei
-52%
cu TVA
Cantitate

Farfurie desert portelan Ionia Iris 20 cm

In comparatie cu alte tipuri de portelan, vesela Ionia contine caracteristici care o diferentiaza.

Produsele Ionia sunt de o calitate absolua, acestea fiind inspectate si verificate permanent, din stadiul de materie prima si pana in etapa de produse finit.

Marginile si varfurile pieselor individuale sunt intarite prin matrite speciale, ceea ce ofera rezistenta la uzura.

Degradarea si deteriorarea aspectului in timp a produselor din portelan sunt extrem de reduse, astfel cei care achizitioneaza pentru industria HORECA vor putea face economii insemnate, deoarece nu trebuie sa inlocuiasca frecvent vesela.

Articolele din portelan Ionia sunt suprapozabile, astfel incat spatiul de depozitare necesar este considerabil optimizat si redus.

Portelanul Ionia nu poate fi zgariat nici cu cel mai ascutit dintre cutite, datorita temperaturii ridicate (peste 1400 grade Celsius) din procesul de fabricatie.

Articolele din portelan Ionia nu se fragmenteaza in bucati mici, ci se sparg in bucati mari, vizibile, usor de strans si aproape nevatamatoare.

In cadrul procesului de productie, articolele de vesela Ionia trec printr-o etapa specifica, de lustruire, ce asigura o glazurare uniforma a intregii suprafete a produselor, pe care nu rezista nici cea mai mica urma de resturi de mancare care ar putea avea ca efect dezvoltarea micro-organismelor. Vesela din portelan Ionia nu se deterioreaza in timp, indiferent de numarul de spalari,

Articolele de portelan Ionia au fost special fabricate astfel incat sa reziste la fluctuatiile de temperatura ce intervin intre operatiunile de spalare, depozitare, servire.

Echipa de creatie Ionia studiaza permanent trendurile in materie de design modern precum si solicitarile companiilor, astfel incat rezultatele vor satisface si cele mai variate si rafinate gusturi destinate pietei HORECA.

Detalii produs 

Diametru: 20 cm

Ionia
11.117.517.00002

Fisa tehnica

Colectia
Iris
Material
Portelan
Culoare
Alb
Tip produs
Farfurie desert
Forma
Rotunda
Se poate spala la masina de spalat vase
Da
Se poate utiliza in cuptorul cu microunde
Da
Stil imprimare
Abstract
Diametru (cm)
20

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie