Farfurie intinsa portelan Bonna Nacrous 19 cm

Farfurie intinsa portelan Bonna Nacrous 19 cm

0 recenzii Scrie o recenzie

Farfurie intinsa portelan Bonna Nacrous 19 cm

28,26 RON
cu TVA
Cantitate

Farfurie intinsa portelan Bonna Nacrous 19 cm
Pentru producatorul Bonna, gastronomia este o experienta deosebita iar valoarea de prezentare si de ambianta sunt la fel de importante ca si servirea mesei si mancarea. Astfel, scopul sau este de a realiza cele mai frumoase seturi de masa pentru zone de dining aglomerate, cu caracteristici ce scot in evidenta rezistenta produselor, precum si esteticul acestora.
Indeplinind cele mai dure cerinte, toate produsele Bonna care au fost identificate cu acest tip de rezistenta, sunt proiectate  pentru a fi utilizate pentru un timp cat mai indelungat. Pe langa estetica, produsele Bonna au fost concepute pentru a fi usor stivuite.
Bonna foloseste la producerea articolelor din gama sa materiale din clasa premium, pentru a preveni zgaraieturile provocate de masinile de spalat industriale sau tacamuri. Transluciditatea este rezultatul unui proces de cercetare si dezvoltare profunda, astfel incat, Bonna a realizat o formula ce ofera o luminozitate unica produselor.
Colectia Nacrous a brandului Bonna este realizata manual, ceea ce ii ofera autenticitate si este ideala pentru concepte de mese casual. Aceasta colectie ofera optiuni nelimitate, cu forme variate. 
Farfuria intinsa de portelan Bonna Nacrous este recomandata pentru servirea antreurilor si a felurilor principale. Aceasta are diametrul de 19 cm, iar designul este modern, realizat pe baza unui concept abstract.

Detalii produs

Dimetru: 19 cm

Bonna
11.114.517.00132

Fisa tehnica

Colectia
Nacrous
Material
Portelan
Culoare
Alb
Tip produs
Farfurie intinsa
Forma
Organica
Se poate spala la masina de spalat vase
Da
Se poate utiliza in cuptorul cu microunde
Da
Stil imprimare
Abstract
Diametru (cm)
19

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie