Farfurie intinsa portelan Ionia Iris 27 cm

Farfurie intinsa portelan Ionia Iris 27 cm

0 recenzii Scrie o recenzie

Farfurie intinsa portelan Ionia Iris 27 cm

7,28 RON
17,26 RON
-57%
cu TVA
Cantitate

Farfurie intinsa portelan Ionia Iris 27 cm

Fata de alte produse, vesela din portelan Ionia contine caracteristici care o diferentiaza prin:

- Calitate absoluta a produselor, acestea fiind inspectate si verificate permanent, din stadiul de materie prima si pana in etapa de produse finit.

- Rezistenta la uzura - marginile si varfurile pieselor individuale sunt intarite prin matrite speciale.

- Reducerea cheltuielilor - degradarea si deteriorarea aspectului in timp a produselor din portelan sunt extrem de reduse, astfel, cei care achizitioneaza pentru industria HORECA vor putea face economii insemnate, deoarece nu trebuie sa inlocuiasca frecvent vesela.

- Economie si functionalitate - articolele din portelan Ionia sunt suprapozabile, astfel incat spatiul de depozitare necesar este considerabil optimizat si redus.

- Rezistenta la zgarieturi - portelanul Ionia nu poate fi zgariat nici cu cel mai ascutit dintre cutite, datorita temperaturii ridicate (peste 1400 grade Celsius) din procesul de fabricatie

- Siguranta - la spargere, articolele din portelan Ionia nu se fragmenteaza in bucati mici, ci se sparg in bucati mari, vizibile, usor de strans si aproape nevatamatoare.

- Accent pe igiena - in cadrul procesului de productie, articolele de vesela Ionia trec printr-o etapa specifica, de lustruire, ce asigura o glazurare uniforma a intregii suprafete a produselor, pe care nu rezista nici cea mai mica urma de resturi de mancare care ar putea avea ca efect dezvoltarea micro-organismelor. Vesela din portelan Ionia nu se deterioreaza in timp, indiferent de numarul de spalari,

- Rezistenta la socuri termice - articolele de portelan Ionia au fost special fabricate astfel incat sa reziste la fluctuatiile de temperatura ce intervin intre operatiunile de spalare, depozitare, servire.

- Design unic si modele rafinate pentru produsele destinate pietei HORECA, echipa de creatie Ionia studiaza permanent trendurile in materie de design modern precum si solicitarile companiilor, astfel incat rezultatele vor satisface si cele mai variate si rafinate gusturi.

Detalii produs 

Diametru: 27 cm

Ionia
11.117.517.00000

Fisa tehnica

Colectia
Iris
Material
Portelan
Culoare
Alb
Tip produs
Farfurie intinsa
Forma
Rotunda
Se poate spala la masina de spalat vase
Da
Se poate utiliza in cuptorul cu microunde
Da
Stil imprimare
Abstract
Diametru (cm)
27

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie