Farfurie suport ceasca portelan Ionia Gusto 16 cm

Farfurie suport ceasca portelan Ionia Gusto 16 cm

0 recenzii Scrie o recenzie

Farfurie suport ceasca portelan Ionia Gusto 16 cm

5,77 RON
11,25 RON
-48%
cu TVA
Cantitate

Farfurie suport ceasca portelan Ionia Gusto 16 cm

Portelanul IONIA, fabricat in Grecia, reprezinta combinatia ideala intre calitate si design.

Fata de alte produse, vesela din portelan Ionia are caracteristici care o diferentiaza prin:

- Calitate absoluta: procedurile extinse de control al calitatii la fiecare etapa de productie asigura calitatea absoluta a portelanului Ionia. Sunt folosite teste speciale pentru a masura durabilitatea produselor, acestea fiind inspectate si verificate din stadiul de materie prima si pana in etapa de produse finit.
- Rezistenta la uzura: marginile si varfurile pieselor individuale sunt de obicei zonele care sufera cel mai ridicat grad de uzura, insa datorita matritelor speciale Ionia ce intaresc exact aceste zone, uzura produselor finite din portelan Ionia este minimizata.
- Reducerea cheltuielilor: datorita deteriorarii extrem de reduse in timp a produselor din portelan pentru cei care achizitioneaza pentru industria HORECA, costul de inlocuire a veselei va fi foarte redus, conducand la economii insemnate de-a lungul timpului.
- Economie si functionalitate: articolele din portelan Ionia sunt suprapozabile, astfel incat spatiul de depozitare necesar este considerabil optimizat si redus. De asemenea, designul accesoriilor Ionia este multifunctional, ceea ce permit folosirea aceleiasi farfurii pentru mai multe tipuri de cesti, sau a aceluiasi capac, atat pentru ceainic cat si pentru cafetiera sau laptiera. Astfel alegerea articolelor Ionia genereza economii de bani si spatiu in acelasi timp.
- Rezistenta la zgarieturi: portelanul Ionia nu poate fi zgariat nici cu cel mai ascutit dintre cutite, intrucat , in procesul cde fabricare, produsele sunt arse in cuptoare, la temperaturi ce depasesc 1400°C. Astfel, produsele de portelan Ionia nu isi modifica aspectul de-a lungul anilor.
- Siguranta: atunci cand se sparge un portelan de slaba calitate, de obicei acesta se fragmenteaza in bucati mici, ce constituie un pericol pentru persoanele ce utilizeaza produsul. In schimb, articolele din portelan Ionia se sparg in bucati mari, vizibile, usor de strans si aproape nevatamatoare.
- Accent pe igiena: in cadrul procesului cde productie, articolele de vesela Ionia trec printr-o etapa specifica, de lustruire, ce asigura o glazurare uniforma a intregii suprafete a produselor, astfel incat acestea nu se deterioreaza in timp, indiferent de numarul de spalari. Rezultatul este un portelan usor de curatat, pe care nu rezista nici cea mai mica urma de resturi de mancare care ar putea avea ca efect dezvoltarea micro-organismelor. Procesul de productie a portelanului Ionia asigura o igiena perfecta a produsului finit.
- Rezistenta la socuri termice: articolele de portelan Ionia au fost special produse astfel incat sa reziste la fluctuatiile de temperatura ce intervin intre operatiunile de depozitare si servire.
- Design si modele rafinate Designul articolelor din portelan Ionia se mentine in permanenta, nu se sterge si nu isi pierde luciul nici dupa 3000 spalari, acesta fiind rezultatul metodelor de glazurare ce garanteaza o durata indelungata de viata a produsului.
- Design unic: pentru produsele destinate pietei HORECA, echipa de creatie Ionia studiaza permanent trendurile in materie de design modern precum si solicitarile companiilor, astfel incat rezultatele sa poata satisfaca si cele mai variate si exigente gusturi. Designurile Ionia pot astfel sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra privind inserarea anumitor detalii cum ar fi logo-uri, marci comerciale sau diverse modele decorative. In acest mod va oferim posibilitatea de a va personaliza produsele pentru garantarea unui stil personalizat.
Farfurie suport pentru cana Cafe au Lait Gusto Ionia dimensiune 16 cm
Ionia
11.117.526.00201

Fisa tehnica

Colectia
Gusto
Material
Portelan
Culoare
Alb
Tip produs
Farfurie suport ceasca
Forma
Rotunda
Stil imprimare
Fara imprimare
Diametru (cm)
16

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie