10-03-2020

Cu siguranta, garajele sunt prevazute pentru masini sau motoare, insa deseori acestea pot deveni usor terenul de depozitare al locuintei.
Suntem printre primele zile ale lunii martie si multi dintre noi considera ca este timpul sa curete si sa organizeze garajul sau camera de depozitare.
Primavara este un prilej bun pentru ordonarea instrumentelor de lucru, uneltelor, truselor cu scule, anvelopelor de iarna, bicicletelor sau diverselor echipamente sportive utilizate pe timp de iarna.
Iti propun solutii practice de organizare si depozitare de la Keter, create special pentru nevoile tale, sisteme de organizare utile care sa te ajute sa mentii ordinea garajului pentru o lunga perioada de timp. 


O varianta optima poate fi dulapul Keter High Gear prevazut cu doua usi si patru polite, ce poate fi personalizat in functie de necesitate. Dulapul Keter High Gear este realizat din polipropilena de inalta calitate si imbina designul cu inovatia si functionalitatea. Acesta este potrivit pentru depozitarea sculelor, uneltelor sau accesoriilor de gradina, precum si a diverselor obiecte utilizate in gospodarie. Rafturile dulapului sunt ajustabile si pot suporta greutati de pana la 15 kg fiecare. Il gasesti la Yalco, disponibil aici.
Un alt mod de compartimentare ne ofera dulapul cu patru polite Keter High Logico Utility. Acesta este impartit in trei compartimente, astfel incat in partea superioara contine un raft care suporta 15 kg, in partea din stanga se poate utiliza pentru depozitarea uneltelor lungi, in timp ce partea din dreapta se poate personaliza cu ajutorul celor trei rafturi ajustabile care suporta o greutate de 10 kg fiecare. Intretinerea dulapului este facila, acesta se poate curata cu apa si detergent. In plus, dulapul Keter High Logico Utility protejeaza produsele depozitate impotriva conditiilor atmosferice nefavorabile, razelor UV si a murdariei. Este disponibil aici.Prevazut tot cu patru polite, la Yalco gasesti si dulapul Keter High Logico. Inalt si rezistent, acesta este usor de asamblat, montajul nu dureaza mai mult de 15 minute, iar picioarele inalte permit curatarea suprafetei de sub dulap. Dulapul Keter High Logico contine manere ergonomice si poate fi incuiat cu lacat. Disponibil aici.Keter High Linear Utility este un dulap cu de inalta rezistenta, ce contine doua zone de depozitare, una dintre acestea fiind utila lopetilor, maturilor si obiectelor inalte, iar cea de-a doua este prevazuta cu trei rafturi reglabile in inaltime, capabile sa sustina cate 10 kg in conditii de siguranta.
Dulapul Keter High Linear Utility contine doua usi cu inchidere ce permit utilizarea unui lacat. Picioarele dulapului permit ajustarea inaltimii, astfel devine stabil in locurile in care solul este inegal, atunci cand este fixat pe perete. Este disponibil aici.
De asmenea, este disponibil aici si in varianta mai mica, prevazut cu o singura polita.
La Yalco gasesti si dulapul suspendabil Keter Logico, cu o singura polita, ce completeaza gama de dulapuri Logico. Dulapul este ideal pentru economisirea spatiului din garaj. Il gasesti disponibil la Yalco.Pastreaza garajul curat si ordonat cu seria de rafturi stabile Plus Shelf de la Keter, ce pot fi combinate in mai multe moduri. Rafturile Plus Shelf sunt disponibile in diferite dimensiuni si capacitati de incarcare, asadar pot sustine greutati de la 125 kg si pana la 350 kg. Acestea sunt realizate din cinci polite solide, intarite cu bare de metal. Fiecare polita rezista la o greutate de pana la 70 Kg, distribuite uniform. Rafturile Plus Shelf ajuta la depozitarea ghivecelor, borcanelor, sticlelor sau a sculelor si uneltelor din garaj. Rafturile nu ruginesc, sunt ajustabile si se asambleaza usor. Acestea se pot prinde de perete pentru stabilitate marita.
Picioarele rafturilor sunt inaltate si permit curatarea cu usurinta a suprafetei de sub raft. Rafturile Keter Plus Shelf sunt disponibile la Yalco, sub diverse dimensiuni.

Organizatorele mobile pentru scule de la Keter sunt baza perfecta pentru ordinea garajului sau atelierului oricarui profesionist. Organizatoarele sunt caracterizate prin functionalitate, capacitatea mare de stocare si design compact. Acestea includ sertare ce contin compartimente detasabile, ideale pentru depozitarea uneltelor mari si grele sau sertare medii pentru scule si articole mai mici. Punctele forte ale organizatoarelor Keter sunt si rotile stabile, rotative, care garanteaza mobilitatea si utilizarea maxima in timpul lucrului. Acestea sunt disponibile aici.

Te astept in magazinul online www.yalco.ro sa alegi sistemele de depozitare compatibile garajului tau.
Prin depozitarea lucrurilor in dulapuri si rafturi practice, vei elibera spatii valoroase, iar garajul tau va fi aerisit si spatios!