16-10-2018 - 31-12-2018

Ne bucuram sa anuntam ca in acest an Yalco prin brandul Bormioli este parte din proiectul "Romania Neimblanzita". Produsele Bormioli le puteti gasi in magazinele Auchan, dar si in magazinul Yalco fiind semnalizate astfel:


                                                                                                                                                                                           


 
Achizitionad aceste produse puteti contribui la succesul acestui proiect care aduce mai aproape de ochii celor interesati, frumusetea salbatica, nealterata a Romaniei. Sperand ca iti doresti sa fii parte a proiectului Romania Neimblanzita iti prezentam in cele ce urmeaza atat producatorul Bormioli cat si produsele Bormioli din portofoliu Yalco.


                   


Din 1825 Bormioli Rocco produce pahare si vesela oferindu-va o viziune, o atingere, un sentiment, anticipand urmatoarea poveste.
Creeaza conditiile perfecte pentru a te bucura de povestea România neîmblanzită la tine acasa.
Bormioli Rocco crede ca o masa aranjata intr-un  mod cat mai special, este locul unde se creeaza  cele  mai profunde si  autentice  relatii.
La masa sarbtaoritii au intotdeauna parte de momente speciale. Este locul unde cererile in castorie sunt cu adevarat speciale. Poate fi locul unde va simtiti acasa sau explorati culturi indepartate, unde va intalniti sau va reintalniti, unde aveti conversatii interesante sau sunteti doar dumneavoastra, petrecandu-va timpul liber cat mai placut. Este locul unde va reintalniti prietenii, familia sau faceti afaceri.
Produsele Bormioli Rocco prin unicitatea designului transmit eleganta si rafinament, calitate, inovatie si utilitate.Paharele Bormioli au fost concepute pentru a satisface si cei mai exigenti clienti, atat cei care cumpara pentru acasa, cat si pentru profesionistii din industria hotelurilor si restaurantelor.
Bormioli raspunde caracteristicilor tehnice de functionalitate ale celor mai specifice cerinte din domeniu. Designul modern al acestora  este ideal pentru aranjarea unei mese elegante, contemporane dar si clasice.Avand diverse tipuri de design, paharale Bormioli sunt potrivite pentru vinuri, apa, cocktailuri, bauturi, sucuri si sampanie. Paharele Bormioli au o stralucire deosebita, sunt usoare si practice in uttilizare,foarte rezistente la uzura si spalare, avand cel mai bun raport calitate-pret.


Bormioli ofera linii complete de vesela din opal alb. Datorita rezistentei sporite la socuri mecanice si termice, opalul este potrivit atat pentru uz casnic cat si in mediul profesional. Designul modern, elegant si clasic, dau posibilitatea punerii in valoare a aranjamentelor culinare.


Cutiile pentru alimente Frigoverre realizate din sticla termorezistenta si avand capac ermetic, sunt ideale pentru depozitatea alimentelor, fiind rezistente la temperaturi cuprinse intre -20 °C si + 70°C (fara capac).