Modalitati de plata

Pentru a plasa o comanda pe www.yalco.ro sunt necesare :

1. Completarea integrala a formularului de comanda;

2. Acceptarea necondiționată a termenilor contractului de vânzare și condițiile de utilizare, inclusiv colectarea și, după caz, utilizarea datelor cu caracter personal.

Puteti achizitiona produsele prezentate pe www.yalco.ro utilizand următoarele metode de plata:

  • Plata la livrarea comenzii, cu numerar (ramburs)
  • Plata cu Card bancar visa_2014_logo_detail.png sau MasterCard_Logo-svg.png
  • Plata prin transfer bancar (cu Ordin de plata)
  • Plata in rate (prin unicredit.JPG sau cardAvantaj.png)

Plata cu numerar/ramburs

Plata se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la Showroom-ul Yalco. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom

La ridicarea produselor de la Showroom -ul Yalco, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.

Atentie!

In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card.

Plata cu cardul online

In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:

SC YALCO ROMANIA SRL si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele SC YALCO ROMANIA SRL sau pe serverele Romcard SA.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.yalco.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.yalco.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.yalco.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Valoarea comenzii va fi debitata de pe cardul dvs in ziua expedierii produselor.

 

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de YALCO ROMANIA, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos.

In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului trebuie prezentata stampila firmei sau o imputernicire semnata.

Nume firma: YALCO ROMANIA SRL

Cont lei: RO 48 BACX 0000 0009 3884 8000, deschis la Unicredit Bank.

Cod unic inregistrare: RO 18895430

Solutii de creditare

RATE FARA DOBANDA - dobanda 0% 

Acum poti cumpara de la noi, toate produsele pe care le doresti, pentru proiectele tale de succes.

Magazinul online Yalco.ro si Magazinul Pipera iti ofera achizitii cu plata in rate, cu dobanda 0%,  prin Unicreditcard Partener si CardAvantaj.

CUM TE POTI BUCURA DE OFERTA?

Pentru UNICREDITCARD

- pana la 6 rate pentru cumparaturi in valoare de peste 1000 si pana la 2000 lei;

- pana la 12 rate pentru cumparaturi in valoare de peste 2000 lei;

Nu ai inca un Card Unicredit? Intra pe https://www.unicredit.ro/ro/persoane-fizice/Credite/carduri-de-credit.html pentru a aplica online.

Pentru CARD AVANTAJ

- pana la 3 rate pentru cumparaturi in valoare de peste 500 si pana la 1000 lei;

- pana la 6 rate pentru cumparaturi in valoare de peste 1000 lei.

Nu ai inca un CardAvantaj? Suna chiar acum la CEBLine 0750.000.000 / 0801.000.000 / 0724.100.000, intra pe www.cardavantaj.ro sau viziteaza orice sucursala Credit Europe Bank (Romania) S.A.