Filtreaza produsele

Foloseste filtrele pentru a gasi produsul cautat!

Colectia

Colectia

Tip produs

Tip produs

Seturi curatenie

Seturile de curatenie performante marca Leifheit reprezinta o solutie foarte buna pentru curatarea si ingrijirea pardoselilor locuintei, acoperind suprafete mari de lucru, astfel incat, printr-o singura stergere, acestea pot curata praful si murdaria, economisind timp.

Seturile de curatenie Leifheit curata si igienizeaza complet toate tipurile de pardoseli, inclusiv cele sensibile, precum lemnul sau parchetul laminat, protejandu-le de zgarieturi sau de excesul de umezeala din timpul spalarii.

La Yalco gasesti o gama variata de seturi pentru curatenie, prevazute cu mopuri flexibile si cozi telescopice, care reusesc sa curete cu succes treptele sau locurile greu accesibile de sub canapele sau dulapuri.

Lavetele mopurilor sunt realizate din microfibre absorbante ce pot fi stoarse in profunzime, datorita mecanismului revolutionar de stoarcere prin rotatie integrat in coada mopului, fara a fi nevoie sa va aplecati sau sa introduceti mainile in apa murdara. De asemenea, lavetele se pot curata, in conditii de siguranta, in masina de spalat.

Seturi curatenie

Filtre active