Bufet

Descopera gama de produse din categoria Bufet doar pe yalco.ro!

Boluri si platouri bufet

Iti prezentam o gama variata de boluri si platouri dedicate industriei Horeca, articole de o calitate deosebita si design inovator, ideale pentru prezentarea si servirea preparatelor de tip bufet. Astfel, ne dorim ca produsele noastre sa serveasca drept panza pentru creativitatea bucatarilor si dezvoltarea artei platingului.

In epoca Instagram-ului si a bloggerilor culinari, atat gustul preparatelor, cat si prezentarea conteaza mai mult ca niciodata, iar modul prezentarii indeamna clientii sa incerce un anumit tip de preparat. Astfel, accesoriile pentru servirea preparatelor nu sunt doar o necesitate, ci o intregire a experientei culinare si vizuale. Pentru un design spectaculos, articolele trebuie armonizate, alese cu atentie pentru a putea pune in valoare creatia bucatarilor.

In magazinul nostru regasesti articolele colectiilor noastre, realizate din inox premium, melamina sau portelan fin, materiale ce imbina calitatea, durabilitatea, estetica si functionalitatea, produse atat clasice, cat si moderne, sofisticate, care ofera experiente culinare unice.

Dispensere si dozatoare

Magazinul nostru iti ofera dispensere si dozatoare, echipamente profesionale dedicate segmentului Horeca, ideale pentru servirea cerealelor si a bauturilor racoritoare sau a cafelei proaspete in cantitati mari, in timpul micului dejun de tip bufet.

Dispenserele si dozatoarele ofera servicii de inalta calitate industriei hoteliere si in restaurante, fiind potrivite atat pentru servirea bauturilor reci, precum si a celor calde.

Standuri si suporti bufet

Iti oferim o gama variata de standuri si suporti tip bufet, articole elegante fabricate din acril sau inox de inalta calitate, dedicate exclusiv servirii profesionale a preparatelor in restaurante si hoteluri.

Consimțământ pentru cookie-uri