Scule si Echipamente de constructii

Descopera gama de produse din categoria Scule si unelte de constructii doar pe yalco.ro!

Pentru echipamentele de constructii, Yalco va ofera o gama larga de produse, din categorii precum generatoare de curent, scule pneumatice, scule si unelte pentru constructii, rindele si slefuitoare etc, pentru utilizare in scop profesional, pe santierele de constructii sau acasa.

Pretul, alaturi de calitatea produsului, sunt actori determinanti in achizitionarea oricarui produs. Alte elemente importante, la orice achizitie, sunt:

a) suportul tehnic si garantia

b) stocul disponibil si viteza de livrare

c) gama de accesorii, consumabile si piese de schimb

Generatoare de curent electric

Daca aveti nevoie de o sursa mobila de curent portabila in activitatea pe care o desfasurati, ati ajuns unde trebuie. Yalco va ofera o gama de generatoare cu putere de la 2000W la 5500W, de la brandurile Stanley si Black+Decker.

Generatorul de curent asigura un flux continuu si constant in distributia curentului electric. In momentul in care reteaua electrica sufera o defectiune si nu poate oferi tensiunea necesara unei functionari eficiente, a aparatelor care utilizeaza curentul electric, intra in functiune generatorul electric.

Daca sunteti in cautarea unui generator de curent, pentru a va asigura functionalitatea retelei electrice, in cazul unei defectiuni si nu v-ati decis asupra modelului, va puteti alege din varietatea modelelor de mai jos.

Sfaturi privind alegerea generatorului potrivit puteti gasi si in articolul de blog semnat de Adrian Vasilache, “Dupa ce criterii alegem un generator de curent”.

Din Revista Online

Dupa ce criterii alegem un generator de curent

De cele mai multe ori, intreruperile bruste de curent pot duce la defectarea elecrocasnicelor sau chiar a utilajelor aflate in functiune...

Citeste tot

Scule pneumatice

Senco, este unul dintre cele mai renumite branduri in domeniul fixarii penumatice, reprezentand dispozitive de fixare pneumatice, electrice si pe baza de gaz si baterii.

Dispozitivele de fixare Senco sunt impartite in game: XtremePro, Pro, SemiPro, PalletPro si unicul dispozitiv de fixare colationat DuraSpin. Fiecare dispozitiv ofera o perfomanta de cea mai inalta calitate.

In categoria de Scule pneumatice a site-ului Yalco regasiti pistoale pneumatice, capsatoare pneumatice, masini de gaurit si insurubat impreuna cu produsele complementare acestora care va ajuta sa scurtati considerabil timpul de munca, ceea ce inseamna un randament imbunatatit si o eficienta crescuta.

Din Revista Online

Avantajele sculelor pneumatice

Oricine stie ca fiecare activitate inceputa necesita scule si unelte potrivite. Cand vine vorba de alegeri apare o dilema: scule electrice...

Citeste tot

Scule si unelte pentru constructii

In aceasta categorie puteti gasi produse profesionale precum masini de taiat beton, vibratoare, leviere sau mistrii, utile in diverse aplicatii pe santierele de constructii sau in renovari casnice.

Avem peste 20 de produse de la branduri renumite precum Dewalt, Stanley Fatmax, Stanley si Daewoo.

Vezi mai jos care sunt cele mai cautate modele de scule si unelte pentru constructii.

Din Revista Online

Stanley – Calitate si fiabilitate

Instrumentele de lucru si produsele pentru bricolaj sunt esentiale pentru lucrarile de zi cu zi din gospodaria noastra...

Citeste tot

Scule si unelte pentru bricolaj

Vrei sa repari singur orice defectiune din gospodarie? Trebuie sa ai la indemana o trusa de scule pe care sa te poti baza....

Citeste tot