Carafe, decantoare si seturi bauturi

Pentru vinuri clasice, limonade dulci si fresh-uri racoritoare, la Yalco gasesti carafe de tot soiul, realizate din sticla transparenta si durabila. Indiferent ca sunt traditionale cu maner sau contemporane, carafele sunt dotate cu linii ce faciliteaza servirea bauturilor preferate.

Pentru pasionatii de vinuri, whisky, lichioruri sau coniac, decantoarele noastre se caracterizeaza prin forme gratioase, luminozitate si claritate a sticlei sau diverse modele ce prezinta un design elegant,  sofisticat, ideale pentru a oferi o nota eleganta oricarei ambiante sau eveniment.

Tot la Yalco poti gasi si seturi de bauturi realizate din sticla de inalta calitate, cu insertii clasice, atent aplicate, pana la cele mai meticuloase detalii. Acestea sunt practice si la moda, ideale pentru utilizarea de zi cu zi a articolelor pentru masa, oferind un amestec iscusit de traditie si tendinte. De asemenea, daca esti in cautarea cadoului ideal pentru casa noua, o aniversare sau nunta, pentru Craciun sau Ziua indragostitilor, acestea pot fi recomandarea ideala pentru un cadou sofisticat, potrivit oricarei ocazii.

Carafe, decantoare si seturi bauturi

Filtre active