Filtreaza produsele

Foloseste filtrele pentru a gasi produsul cautat!

Categorii

Categorii

Disponibilitate

Disponibilitate

Producator

Producator

Tip produs

Tip produs

Colectia

Colectia

Recipiente pentru depozitare si conservare

Recipiente pentru depozitare si conservare, de la cutii de alimente, sticle sau termosuri, pana la borcane, palnii, capace, garnituri si etichete, magazinul nostru iti ofera o gama variata de recipiente potrivite pentru conservarea si depozitarea alimentelor si lichidelor.

Cutiile pentru depozitarea alimentelor si sticlele pentru apa practice si igienice de la Sistema se regasesc intr-o gama variata de modele si culori si se pot utiliza in conditii de siguranta in cuptorul cu microunde, masina de spalat vase sau congelator, fiind deosebit de rezistente la temperaturi scazute sau ridicate.

Produsele Sistema sunt realizate din materiale plastice speciale, ce nu contin BPA, sau orice alta substanta care poate fi daunatoare sanatatii.

Borcanele si sticlele pentru conservare, palniile, capacele, garniturile si etichetele de la Bormioli sau Leifheit sunt ideale pentru conservarea magiunului, compotului sau a dulcetii. La Yalco regasesti o gama completa cu design si forme deosebite, ce pastreaza intreaga aroma, culoarea si valoarea nutritiva a fructelor si a legumelor.

Recipiente pentru depozitare si conservare

Filtre active