Accesorii si consumabile bricolaj

Ai cumparat cea mai buna scula electrica, iar acum ai nevoie de accesorii si consumabile.
Gasesti la noi accesorii profesionale pentru o mare varietate de scule si unelte: burghie pentru lemn, metal sau zidarie, burghie cu prinderi SDS plus si SDS Max, carote, agitatoate pentru mortar, discuri abrazive sau diamantate, kit-uri pentru compresoare, cuie si capse pentru sculele pneumatice, creioane si punctatoare extrem de folositoare la marcarea masuratorilor.
Folosind accesorii profesionale, de calitate, cresti performanta si reduci timpul de lucru.
Si nu uita de elementele importante la orice investitie:

 1. suportul tehnic si garantia
 2. stocul disponibil si viteza de livrare
 3. gama de accesorii, consumabile si piese de schimb

Burghie

Oferim burghie de gaurit in beton, zidarie, metal sau lemn pentru aplicatii de orice nivel.

La cea mai buna scula electrica de gaurit ai nevoie de cele mai bune burghie. Iar depozitarea lor fa-o intr-o cutie de scule speciala. Nu in trusa de unelte, alaturi de alte piese metalice, deoarece muchiile taioase se pot deteriora.

Burghie SDS
Termenul “SDS” se referă la un model de burghiu cu prindere rapida pentru mașina de gaurit. Aceasta tehnologie permite burghielor sa asigure o transmisie optima a energiei si ofera avantajul schimbarii rapide a burghielor de diferite marimi, intre ele. Acest burghiu se gasește in doua formate (SDS-plus și SDSmax).

Burghie XRL
Geometria cu 4 taisuri: Asigura o gaurire curata, concentricitatea mai mare a gaurii si viteza de gaurire constanta. Nu permite blocarea burghiului in beton armat.

Burghie Extreme
Designul cu CAP-DESCHIS: Capul burghiului este fabricat dintr-o placuta vidia, designul special cu o “bila” in centrul de atac al burghiului, care reduce timpul de gaurire. Acest design asigura o evacuare a materialului degajat, prin cele 4 canale de evacuare si geometria constanta a gaurii, la o putere optima de gaurire

Burghie pentru metal, plastic sau lemn
Sunt tipurile de burghie cele mai uzuale. Prevazute cu unghi de evacuare mai mare al spiralei, ideal pentru gaurirea si eliminarea resturilor, din orificiul facut in material. Poti gauri metalul, plasticul sau cheresteaua.

Afla mai jos care sunt cele mai cautate burghie alege care este mai potrivit pentru aplicatiile tale.

Din Revista Online

Masini de gaurit si insurubat

Vrei sa prinzi un tablou in perete sau sa montezi un dulap? Masina de gaurit si insurubat nu trebuie sa lipseasca din nicio gospodarie...

Citeste tot

Scule electrice Daewoo

Odata cu evolutia tehnologica, viata oamenilor a inceput sa se imbunatateasca. Sculele si uneltele rudimentare au inceput sa dispara de pe piata...

Citeste tot

Discuri Fierastraie circulare

Un criteriu important in obtinerea de rezultate optime si eficiente este alegerea corecta a panzei circulare.

Proprietatile discurilor ferastraului circular determina progresul lucrului, calitatea taierii si durata de utilizare a materialului de prelucrat.

Discurile circulare au o serie de particularitati pe care trebuie sa le iei in considerare la achizitionarea acestora:

 • Canale taiate cu Laser anti-vibrații: reduc vibrațiile în discul ferăstrăului și asigură tăieri extrem de precise și o reducere a zgomotului eficientă.

 • Unghiul dinţilor: inclinația dintilor = unghiul format de suprafata dintilor cu o linie imaginara si linia formata de raza discului, in sensul de rotatie, (acestea pot fi de pana la + 20°, in directia inapoi versus directia de taiere si pana la -7° catre sensul de taiere).

 • Adancimea de taiere: este determinata de adancimea dintilor – ca distanta masurata dintre marginea superioara a capatului din stanga, fata de cel din dreapta. 

 • Corpul lamei: Grosimea corpului lamei.

 • Numarul dintilor si geometria: Calitatea si viteza unei taieri cu fierastraul se datoreaza in primul rand numarului si formei dintilor. De aceea, discurile de ferastrau cu un numar scazut de dinti si un unghi al dinţilor pozitiv sunt adecvate tăierilor rapide. 

 • Alezaj: Diametrul gaurii pentru fixarea discului in utilaj, se mai numeste si arbore de fixare sau, simplu, arbore.

Carote

Carotele se folosesc cu mașini de gaurit sau mașini de înșurubat portabile, pentru a obţine găuri circulare, de o adâncime controlată, în diferite materiale.

Carotarea sau perforarea betonului cu carote diamantate este un procedeu silentios, deoarece taie in material fara percutie (folosirea percutiei poate deteriora carota diamantata).

Coroana carotei decupeaza portiuni circulare din materialul cu care lucrezi. Spre deosebire de burghie, carota ofera un foraj mai rapid, mai precis si mai fin, fara margini zdrentuite.

Pentru a alege carota potrivita, trebuie sa tii cont de urmatoarele:

 • diametrul gaurii pe care vrei sa o faci
 • tipul si grosimea materialului pe care vrei sa il gauresti (asfalt, beton, caramida, lemn etc)

Afla mai jos care sunt cele mai vandute carote si alege produsul cel mai util aplicatiilor tale!

Din Revista Online

Masini de gaurit si insurubat

Vrei sa prinzi un tablou in perete sau sa montezi un dulap? Masina de gaurit si insurubat nu trebuie sa lipseasca din nicio gospodarie...

Citeste tot

Scule electrice Daewoo

Odata cu evolutia tehnologica, viata oamenilor a inceput sa se imbunatateasca. Sculele si uneltele rudimentare au inceput sa dispara de pe piata...

Citeste tot