Curatenie

Descopera gama de produse din categoria Curatenie doar pe yalco.ro!

Aspiratoare

Aspiratoarele sunt instrumentele indispensabile unei locuinte, ajutorul de nadejde pentru igienizarea si pastrarea suprafetelor curate. Performante, realizate cu ajutorul tehnologiei inovatoare, aspiratoarele din portofoliul nostru sunt ideale pentru curatarea impecabila a pieselor de mobilier, tapiteriei, covoarelor, greseiei sau parchetului, precum si a zonelor greu accesibile din locuinta.

Pentru a aspira eficient atat praful, parul animalelor de companie si murdaria de pe podelele, cat si firimiturile de pe masa, dar si aspirarea lichidelor, iti oferim o gama variata de aspiratoare verticale sau portabile.

Comparativ cu aspiratoarele clasice, aspiratoarele umed/uscate pot fi folosite pentru eliminarea murdariei grosiere din casa, gradina, terasa, spatii de lucru, spatii industriale sau garaj, pot desfunda chiuvete sau aspira o gama variata de lichide. De asemenea, cu ajutorul aspiratoarelor umed/uscate, puteti umfla o categorie mare de obiecte gonflabile. Aspiratoare pentru cenusa sunt potrivite pentru aspirarea cenusii reci sau deseurilor reci din cosurile de fum, seminee, sobe pe lemne si gratare.

Aspiratoare portabile, mobile sunt dotate cu acumulator, avand greutate redusa si un design ergonomic. Acestea sunt usoare, iar aspirarea pe suprafete mici este confortabila, mai ales in locurile greu accesibile.

Aspiratoarele auto contin un design compact, greutate redusa si sunt usor de manevrat. Acestea reprezinta o solutie perfecta pentru aspirarea prafului, firimiturilor, parului de animale sau a diverselor obiecte mici din masini.

Mopuri, galeti si seturi curatenie

Orice gospodina este determinata sa inceapa curatenia, insa de ce produse ne putem folosi pentru a ne usura munca si a duce la bun sfarsit curatenia generala, ca un adevarat profesionist?

Mopurile, galetile si seturile curatenie inovatoare de la Leifheit te ajuta sa cureti eficient si cu putin efort orice tip de pardoseala, eliminand rapid praful si murdaria. Mopurile flexibile sunt prevazute cu mecanism revolutionar de stoarcere integrat in coada, precum si cu lavete din microfibre speciale, ce curata usor si fara zgarieturi podeaua, scarile, colturile si muchiile locuintei.

Afla mai multe trucuri pentru o curatare rapida si eficienta din articolul disponibil pe blog.

Din Revista Online

Curatenia de toamna cu produse Leifheit

Toamna pare sa isi intre in drepturi, iar gospodinele se pregatesc pentru curatenia generala. Indiferent daca locuiesti in apartament sau la casa...

Citeste tot

Stergatoare geamuri

Ai auzit de aspiratorul pentru geamuri de la Leifheit sau Black+Decker? Iti usureaza munca si te ajuta sa intampini primavara cu geamuri curate, fara dungi sau urme! Astfel, vei putea curata fara efort casa scarilor, fatadele si camerele inalte.

Pentru curatarea geamurilor, dar si a oglinzilor, faiantei sau chiar a cabinei de dus, fara a lasa in urma pete si fara ca apa sa se scurga pe podea, in magazinul nostru gasesti o gama variata de stergatoare realizate din microfibre speciale. Fiecare suprafata va ramane stralucitoare!

Din Revista Online

Curatenia de toamna cu produse Leifheit

Toamna pare sa isi intre in drepturi, iar gospodinele se pregatesc pentru curatenia generala. Indiferent daca locuiesti in apartament sau la casa...

Citeste tot