Aspiratoare

Aspiratorul este unul dintre instrumentele indispensabile unei locuinte, ajutorul de nadejde pentru igienizare si pastrarea suprafetelor curate.

Performante si realizate cu ajutorul tehnologiei inovatoare, aspiratoarele din portofoliul Yalco sunt ideale pentru curatarea impecabila a pieselor de mobilier, tapiteriei, covoarelor, greseiei sau parchetului, precum si a zonelor greu accesibile din locuinta ta.

Pentru a aspira eficient atat praful, parul animalelor de companie si murdaria de pe podelele, cat si firimiturile de pe masa, dar si aspirarea lichidelor, iti oferim o gama variata de aspiratoare verticale sau portabile.

Comparativ cu aspiratoarele clasice, aspiratoarele umed/uscate pot fi folosite pentru eliminarea murdariei grosiere din casa, gradina, terasa, spatii de lucru, spatii industriale sau garaj, pot desfunda chiuvete sau aspira o gama variata de lichide. De asemenea, cu ajutorul aspiratoarelor umed/uscate, puteti umfla o categorie mare de obiecte gonflabile.

Aspiratoare pentru cenusa sunt potrivite pentru aspirarea cenusii reci sau deseurilor reci din cosurile de fum, seminee, sobe pe lemne si gratare.

Aspiratoare portabile, mobile sunt dotate cu acumulator, avand greutate redusa si un design ergonomic. Acestea sunt usoare, iar aspirarea pe suprafete mici este confortabila, mai ales in locurile greu accesibile.

Aspiratoarele auto contin un design compact, greutate redusa si sunt usor de manevrat. Acestea reprezinta o solutie perfecta pentru aspirarea prafului, firimiturilor, parului de animale  sau a diverselor obiecte mici din masini.

Aspiratoare

Filtre active