Filtreaza dupa

Categorii

Categorii

Purificatoare, umidificatoare si dezumidificatoare aer

Purificatoare, umidificatoare si dezumidificatoare aer Soehnle Airfresh cu filtre HEPA incorporate ce au ca scop eliminarea prafului, bacteriilor, fumului sau a mirosurilor neplacute din incapere. Acestea elimina cu pana la 99.5% poluantii din aerul locuintei tale si reduc considerabil efectele nocive asupra sanatatii.

Folosind purificatoarele de aer Soehnle Airfresh, poluantii atmosferici vor fi indepartati usor, astfel incat vei putea sa respiri un aer mult mai sanatos. De asemenea, acestea ofera sistemului imunitar oxigenul de care are nevoie pentru a distruge bacteriile, virusii si germenii.

Aparatele Soehnle Airfresh sunt performante si asigura un climat interior igienic si linistitor, reprezentand protectia ideala impotriva aerului poluat si uscat din incapere.

De asemenea, purificatorul de aer Soehnle Airfresh Clean Connect 500 este prevazut cu functia Bluetooth ce iti  permite sa controlezi eficient de pe smartphone calitatea aerului.

Datorita senzorului de umiditate integrat, Soenhle Airfresh Hygro 500 monitorizeaza constant umiditatea aerului, afisata pe ecranul LCD iluminat. Astfel, dispozitivul asigura un grad de umiditate constant si sanatos prin adaptarea automata a vitezei ventilatorului in functie de gradul de umiditate.

Purificatoarele si umidificatoarele de aer Soehnle Airfresh sunt silentioase si contin design modern, astfel incat se pot integra cu usurinta in orice tip de decor.

Purificatoare, umidificatoare si dezumidificatoare aer

Filtre active