Filtreaza produsele

Foloseste filtrele pentru a gasi produsul cautat!

Tip produs

Tip produs

Producator

Producator

Purificatoare, umidificatoare si dezumidificatoare aer

Purificatoare, umidificatoare si dezumidificatoare aer Soehnle Airfresh si Black+Decker cu filtre HEPA incorporate elimina praful, bacteriile, fumul, precum si mirosurile neplacute din incapere. De asemenea, purificatoarele elimina cu pana la 99.5% poluantii din aerul locuintei si reduc considerabil efectele nocive asupra sanatatii. Folosind purificatoarele de aer Soehnle Airfresh sau Black+Decker, poluantii atmosferici vor fi indepartati usor si vei putea respira un aer mult mai sanatos.

Aparatele Soehnle Airfresh si Black+Decker ofera sistemului imunitar oxigenul necesar pentru distrugerea bacteriilor, virusilor si germenilor. Acestea sunt performante si asigura un climat interior igienic si linistitor, reprezentand protectia ideala impotriva aerului poluat si uscat din incapere. De asemenea, purificatorul de aer Soehnle Airfresh Clean Connect 500 cu functie Bluetooth iti permite sa controlezi calitatea aerului de pe smartphone.

Datorita senzorului de umiditate integrat, Soenhle Airfresh Hygro 500 monitorizeaza constant umiditatea aerului, afisata pe ecranul LCD iluminat. Astfel, dispozitivul asigura un grad de umiditate constant si sanatos prin adaptarea automata a vitezei ventilatorului.

Purificatoarele si umidificatoarele de aer cu design modern sunt silentioase si se pot integra cu usurinta in orice tip de decor.

Purificatoare, umidificatoare si dezumidificatoare aer

Filtre active