Filtreaza produsele

Foloseste filtrele pentru a gasi produsul cautat!

Disponibilitate

Disponibilitate

Producator

Producator

Tip produs

Tip produs

Tip utilizare

Tip utilizare

Putere nominala

Putere nominala

Presiune maxima

Presiune maxima

Debit apa

Debit apa

Tambur furtun

Tambur furtun

Perie rotativa pardoseli

Perie rotativa pardoseli

Masini de spalat cu presiune

Masinile de spalat cu presiune sunt echipamente performante, destinate atat curateniei casnice, cat si activitatilor de curatenie profesionale si industriale, in domeniile auto si in constructii. Acestea sunt utile in orice activitate de curatare, utilizarea lor fiind confortabila. Cu masinile de spalat cu presiune, lucrarile de curatenie se vor face cu mai putin efort, fiind mai eficiente si mai rapide.

Curatenie inseamna confort! Pardoselile, curtile si pavajele sunt expuse in permanenta depunerilor de praf, microbilor si bacteriilor, motiv pentru care intretinerea lor necesita o atentie aparte, dar si echipamente speciale pentru curatare. De aceea, tot mai multi dintre noi pun accentul pe curatenia impecabila de acasa, la locul de munca si in perimetrul in care ne desfasuram diverse activitati. Masinile de spalat cu presiune inlatura urmele de pete de noroi si praf de pe orice tip de suprafata!

Curtile, gradinile si pavajele din fata constructiilor rezidentiale, au deasemenea, nevoie de o curatare eficienta, totul pentru ca aspectul lor sa nu aiba de suferit. Daca pana nu demult furtunul, galetile cu apa si periile faceau parte din arsenalul oricarui proprietar, astazi, masinile de spalat cu presiune vin ca o solutie fireasca si confortabila pentru activitatile de spalare si curatenie.

Cand vorbim de spatii industriale sau depozite, indiferent de dimensiuni, pardoseala reprezinta unul dintre cele mai importante elemente ale constructiei, de calitatea ei depinzand buna desfasurare a lucrarilor. In astfel de spatii se lucreaza cu diferite substante chimice, in special uleiuri, sau cu utilaje grele, pardoseala industriala este supusa actiunilor chimice, presiunilor mecanice si degradarii.

Pentru a mentine suprafetele curate si sigure pentru traficul intens, este obligatoriu ca pardoseala sa fie curatata cu masini de spalat cu presiune. Acestea inlatura orice fel de depunere, pastrand suprafetele curate mai mult timp.

Masini de spalat cu presiune

Filtre active