Solutii bar

Pahare bar

Pahare bar cu sau fara picior, dedicate exclusiv segmentului Horeca, utilizate pentru servirea cocktail-urilor de specialitate sau a bauturilor mixte de la producatori de renume, precum Libbey, Pasabahce, Bormioli, Arcoroc, APS sau Cambro.

Paharele din colectiile nostre fac parte din trendurile actuale si reprezinta solutii inovatoare realizate din sticla de inalta calitate, durabila in timp, rezistenta la utilizari intense.

Iti oferim o gama completa de pahare pentru baruri, de la pahare fara picior long drink, pahare de whiskey, pahare de shot, pahare de cocktail, pahare si halbe de bere, pana la pahare cu picior, pahare de gin, pahare de cognac, pahare de martini, pahare de margarita, pahare de lichior sau pahare de frappe.

Din Revista Online

Vara servim cafeaua in pahar!

Cu totii stim ca espresso semnifica pentru Italia ceea ce sampania reprezinta pentru Franta, astfel italienii au lansat trendul servirii cafelei...

Citeste tot

Un pahar de rosé, te rog!

La culoare este de un roz cristalin, iar servit rece te face sa te simti ca si cum ai fi in sudul Frantei sau intr-o vacanta relaxanta. Vorbim...

Citeste tot

Ustensile bar

Inca de pe vremea navigarii pe cele sapte mari, mixologia a devenit o adevarata arta. Cel mai probabil, primele cocktail-uri au fost savurate de marinari si de pirati in anii 1500, care au amestecat romul aspru cu zahar si citrice pentru a-l condimenta.

Prepararea unui cocktail necesita multa atentie, indemanare si accesoriile necesare. Astfel, am reunit ustensilele esentiale oricarui bar, oferind barmanilor nu doar elemente de baza, precum deschizatoare de sticle de vin, ci o gama variata de articole speciale pentru bartendingul profesional, pentru crearea bauturilor perfecte pentru clientii dumneavoastra.

Spargatoare gheata

Cuburile de gheata reprezentau o extravaganta in secolul al XIX-lea, fiind rezervate clientilor de elita, apreciate in cocktail-urile de martini, mereu populare.

Instrumentele speciale pentru zdrobirea ghetii in cuburi de dimensiuni perfecte, gata sa alunece usor intr-un pahar de cocktail, confera bauturilor cel mai important ingredient.

Magazinul nostru iti ofera spargatoare de gheata profesionale, dedicate utilizarii in orice locatie Horeca, restaurante, baruri, cluburi sau hoteluri.