Filtreaza produsele

Foloseste filtrele pentru a gasi produsul cautat!

Disponibilitate

Disponibilitate

Producator

Producator

Putere nominala

Putere nominala

Tensiune alimentare

Tensiune alimentare

Amperaj

Amperaj

Electrozi

Electrozi

Protectie

Protectie

Clasa izolatie

Clasa izolatie

Tip sudura

Tip sudura

Aparate de sudura

Magazinul Yalco va ofera o gama variata de aparate de sudura oferite de producatorii Daewoo si Solter, cu electrozi de marimi cuprinse intre 0.6 - 4 mm. Aparatele de sudura sunt puternice si potrivite pentru uz in mententanta industriala, proiecte mici si medii in confectii metalice si bricolaj.
Tehnologia de sudura electrica este realizata cu un aparat de sudura, cu ajutorul caruia puteti realiza imbinarea pieselor metalice pentru diferite activitati.
Aparatele de sudura Daewoo si Solter sudeaza cu toate tipurile de electrozi inveliti. Aparatele de sudura functioneaza pe baza de curent alternativ, iar dimensiunile si greutatea lor sunt optimizate, permitand depozitarea si transportul fara probleme si fara efort.

Invertorul este un dispozitiv electronic de reglare a tensiunii. O masina de sudura cu un invertor transforma sursa de curent alternativ intr-o tensiune utila de iesire mai mica, cum ar fi de la 240 V AC la 20 V DC. Spre deosebire de dispozitivele obisnuite cu transformator, care folosesc in principal un singur transformator mare pentru a gestiona tensiunea, dispozitivele bazate pe invertor folosesc o varietate de componente electronice pentru a converti energia electrica.

Afla mai multe despre tehnologia Inverter aici.

Aparate de sudura

Filtre active